FOTO: Kim Kardashian po dolgem času zopet aktivna na družbenih omrežjih

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian se je po napadu v Parizu zopet vrnila v svet družbenih omrežij. Spodaj poglej fotografijo, ki jo je objavila in o kateri ta hip vsi govorijo!

FOTO: Kim Kardashian po dolgem času zopet aktivna na družbenih omrežjih (foto: Profimedia) Profimedia
5. 1. 2017

Punca je končno nazaj!

Kot se najverjetneje spominjaš, se je Kim Kardashian po tem, ko jo je v oktobru med bivanjem v luksuznem apartmaju v Parizu (obiskala ga je zaradi pariškega tedna mode) na grozovit način oropalo pet moških, preoblečenih v policiste, ki so najverjetneje hoteli njen diamantni zaročni prstan (fotografijo le-tega je objavila na Instagram profilu), umaknila s spletnega sveta in si vzela odmor, da uredi svoje zasebno življenje.

Kim Kardashian

Minuli torek pa se je po trimesečnem premoru in zatišju zopet vrnila z objavo čudovite družinske Instagram fotografije, na kateri je ona z otroki in možem, Kanyejem Westom, pišejo pri usmagazine.com.

V komentar ob fotografijo je zapisala: "Družina." Iz tega lahko razberemo, da ji slednja resnično ogromno pomeni.

(Joooj, ali niso ljubki?)

Kim Kardashian

Vrnitev pa je naznanila tudi s pozivom svojim 'fanom' na Twitterju. Napisala je: "Haha … Pogrešala sem vas!"

Pod njeno objavo pa se je, kako tudi ne, usul plaz komentarjev navdušenih in vzhičenih oboževalcev. "Mi smo te bolj pogrešali," so ji pisali. "Tako zelo te imamo radi, kraljica."

"To da si nazaj, je nekaj najlepšega, kar se je zgodilo v letu 2017," ji je napisala twitterka @lordvoldemary in tudi mi se strinjamo z njo.

Prav tako je v torek zvečer zopet ažurirala tudi svoj Snapchat profil. Objavila je dve minuti in pol dolg posnetek, ki prikazuje njeno vlogo matere in žene. V videu pa nastopita tudi njena hčerkica North (3 leta) in sinček Saint (1 leto).

Da je punca resnično nazaj pa dokazuje posodobitev prikazne fotografije na njenih profil socialnih družbenih omrežij.

No, že danes pa nas je zopet razveselila s fotografijo, na kateri sta ona in sinček Saint.

Kim Kardashian

Kim, dobrodošla nazaj!

Preberi še članek Podrobnosti o napadu na Kim Kardashian v Parizu in Poglej, kako so Kardashian-Westovi praznovali božično-novoletne praznike

Priporočamo tudi članka: Horoskop: Kaj leto 2017 prinaša prav tvojemu znamenju? in Ne boš verjela, s čim se pozimi razstruplja igralka Gwyneth Paltrow!