Poglej, kako divje se je včasih zabavala Kate Middleton!

Vojvodinja Kate Middleton, ki bo nekoč ob svojem soprogu, princu Williamu, zasedla britanski prestol, je nekoč mnogo bolj divje praznovala svoje rojstne dneve ...

Poglej, kako divje se je včasih zabavala Kate Middleton! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2016

9. januarja je britanska vojvodinja Kate praznovala rojstni dan. Dopolnila je 34 let, praznovala pa je v družinskem krogu v Norfolku.

Zelo drugače kot takrat, ko še ni bila članica kraljeve družine in ko se še ni natanko vedelo, da bo nekoč zasedla britanski prestol.

Kate

Iz tistega obdobja je kar nekaj fotografij, ki bi jih Kate, verjetno pa tudi kraljica Elizabeta II. zažgali. Kate je bila pač kot večina mladih deklet – rada se je zabavala in obiskovala nočne klube.

k

Williama je spoznala na kolidžu. Med njima je preskočila iskrica, in čeprav se čustva niso takoj razvila, so bila tako močna, da sta začela romanco, ki se je na koncu končala s poroko in dvema otrokoma. 

k

Ko sta Kate in William postala par, se nista razlikovala od drugih 'normalnih' parov. Po koncu fakultete sta zaživela skupaj, imela sta psa, organizirala večerje za prijatelje, hodila na sprehode, sama kupovala hrano v supermarketu.

Skratka, živela sta povsem običajno življenje mladih zaljubljencev, kolikor sta ga le lahko, saj sta bila vseeno mnogo bolj na udaru. Princ William je pač prestolonaslednik.

Čeprav je bil sam povsem drugače vzgojen kot Kate, saj je odrasel na dvoru, mu je življenje, ki ga je spoznal z njo, zelo godilo. Spoznal je čar 'normalnega' življenja z ljudmi, ki niso iz visokih krogov.

Dokler ni Kate postala prinčeva soproga, je namreč živela življenje mlade ženske iz srednjega višjega sloja in nihče ji ni zameril občasnega ponočevanja, mini kril ... A ko se je poročila z Williamom, se je njeno življenje spremenilo.

princ

Od oblačenja in vedenja naprej. In priznati morate, da svojo vlogo bodoče kraljice dobro igra oziroma jo je že povsem usvojila.

Kate

Osvojila pa je tudi srca Britancev. In čeprav nima modre krvi, ji večina priznava, da se vede, kot bi bila vzgojena za to, da nekoč postane članica britanskega dvora.

Oglej si še: Top 15 uličnih stilov z milanskega tedna mode 2016 ali pa preveri, katerim svetovno znanim zvezdnikom klan Kardashian-Jenner para živce.

Priporočamo tudi: Šoping z Elle: TOP 15 kosov v črni barvi