FOTO: Kako je danes videti ljubka deklica iz Titanika?

Se spomniš deklice Core, ki je v filmu Titanik plesala z Leonardom DiCapriom? Poglej, kako je videti danes in si preberi njene spomine na snemanje tega kultnega filma.

FOTO: Kako je danes videti ljubka deklica iz Titanika? (foto: Facebook) Facebook
8. 8. 2015

"Še vedno si moje dekle, Cora," reče v Titaniku majhni 4-letni deklici Jack Dawson (Leonardo DiCaprio) in jo povabi na ples. Tisti deklici, s katero je Jack risal risbice na palubi, ko je prišla mimo Rose.  Deklico Caro je igrala danes 26-letna  Alexandrea Owens Sarno, ki jo mnogi mimoidoiči še dandanes sprašujejo, ali ni nemara ona tista, ki je igrala v Titaniku (1997). 

Alex Owens Wilson

Alex je danes stara 26 let. Naslednji film je posnela leta 2014.

"Leonardo je bil na snemanju ves čas nasmejan in prijazen do mene"

Alexandrea je za ameriški Cosmopolitan v odličnem intervjuju povedala marsikaj zanimivega o tem, kako je bilo snemati Titanik:

"Jack in Leo sta imela veliko skupnega. Leo je bil tako prijazen in ljubek. Vedno je imel nasmeh na obrazu, bil je super."

Povedala je še, da je bila tako majhna, da marsičesa ni razumela. Ni vedela, da je Leo glavni zvezdnik. V mislih je imela le: "To je moj novi najboljši prijatelj Leo. Res je kul." Nato pa se je Leo začel pojavljati na vseh naslovnicah in ona se je rada pohvalila: "O, njega pa poznam."

Risbico, ki sta jo risala v prizoru, v katerem Jack prvič zagleda Rose, ji je Leonardo podpisal, toda risbico ji ne nekdo zatem ukradel, je v intervjuju povedala Alexandrea. Snemanje tega prizora je sicer trajalo kar 3 ure!

Alexandrea je kot majhna deklica Leonarda celo povabila, naj gre z njo naokrog za noč čarovnic. To se ni uresničilo. Bi bila pa zelo vesela, če bi se Leonardo zdaj pojavil na njenih vratih in rekel: Še vedno si moje dekle, Cora. Ali pa: "Na to si čakala 20 let!" se je še pošalila Alexandrea. 

Kdo ve, morda pa bo Leonardo prebral intervju z njo in to res storil.