FOTO dokaz: Anamaria in Luka sta spet PAR!

Končno ga imamo! Dokaz, namreč. Anamaria Goltes in Luka Dončić sta spet skupaj. Poglej, kako sta lepa na njuni najnovejši skupni fotografiji.

FOTO dokaz: Anamaria in Luka sta spet PAR! (foto: Instagram/Anamaria Goltes in Luka Dončić) Instagram/Anamaria Goltes in Luka Dončić
23. 7. 2018

Po nekajtedenskem ugibanju medijev, ali sta lepotička Anamaria Goltes in "čudežni deček" Luka Dončić (spet) skupaj ali ne, imamo končno dokaz, da je mladi parček le obudil svojo mladostniško ljubezen.

Pretekli vikend sta namreč vsak na svojem profilu objavila podobni fotografiji, na kateri sta lepo urejena.

Eden izmed komentarjev se je celo pošalil, da sta videti, kot bi šla k birmi ...

... A seveda ni šlo za to. Anamaria in Luka sta se udeležila poroke njegovega soigralca Jake Blažiča, ki je večno zvestobo obljubil svoji izbranki Veroniki.

Kar pomeni, da če sta se skupaj udeležila poroke, potem to ni kar tako. :)

Njune fotografije so precej zgovorne, se strinjaš?

Mladoporočenca sicer na svojih profilih še nista delila utrinkov enega najlepših dogodkov v njunem življenju, smo ju pa zato imeli možnost videti na fotografiji košarkarja in prav tako Jakovega soigralca, Matica Rebca.

Kakorkoli, Anamaria in Luka sta očitno ponovno našla srečo v objemu drug drugega, kar dokazuje tudi spodnja fotografija, ki smo jo našli na enem izmed profilov njunih oboževalcev (domnevamo, da gre za fotografijo z Anamariinega ali Lukinega Instagram story-ja, o čemer smo prejšnji teden poročali TUKAJ).

Seveda jima želimo najboljše in da bi njuna ljubezen tokrat trajala večno!*

Fotografije: Instagram/Anamaria Goltes, Luka Dončić, Matic Rebec, anamariagoltes_fan

Preberi še: FOTO: Tako izgledajo počitnice zvezdnikov oddaje Zvezde plešejo!

Priporočamo tudi: FOTO: Poglej, kako hudo je Nina Osenar eksperimentirala s svojo pričesko!