Filip Flisar je prvič spregovoril o starševstvu in mi se topimo!

Vsi že vemo, da bo Filip Flisar očka. Ampak ... ali že veš, kaj je Filip povedal o svoji veliki življenjski vlogi? 

Filip Flisar je prvič spregovoril o starševstvu in mi se topimo! (foto: Instagram Filip Flisar) Instagram Filip Flisar
22. 1. 2018

V aktualni številki revije Story je Filip poleg želja za svojo letošnjo olimpijsko sezono namreč spregovoril tudi o staršetvstvu, saj se bosta v tem letu z izbranko Moniko prvič razveselila naraščaja

"Ja, ni več heca! Nisem več tako mlad, tako kot pred desetimi leti. Tako je bil počasi že čas, poleg tega pa imam ob sebi Moniko, s katero se odlično razumeva," je novico novinarki revije najprej komentiral Filip in dodal, da je najbolj pomembno to, da imaš ob sebi nekoga, ki te razume.

 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar) on

"V športu se spopadaš s številnimi stresi, v obdobju slabših predstav pa se lahko zaneseš na nekoga, ki te razume. Nekoga, ki diha s tabo in ki ve, kako te spraviti nazaj na pravo pot. Ni nujno, da to vlogo v življenju igra partner, lahko je tudi starš, prijatelj ... Vsekakor pa je lepo, če je tvoj življenjski sopotnik na poti v pomoč, in ne v breme. To pa imam kar srečo," je priznal smučar.

TAKO je bodoča mamica Filipu povedala veselo novico

"No, seveda nisva takoj obelodanila vesele novice in sva rajši počakala na te nuhalne analize. Sam se izvedel pred začetkom sezone, oktobra, ko sem bil na smučanju na Stelviu."

"Občutek je bil kar intenziven. Nosečnosti nisva načrtovala, preprosto sva se odločila, ko bo, bo. Novica me torej ni zadela kot strela z jasnega, a me je vseeno vest malo streznila. Kot bi me stresla elektrika. Pomislil sem, da bo treba ta kos mesa oblikovati v človeka (smeh)."

 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar) on

Ugani kakšne aktivnosti z otrokom se veseli?

Previjanja! No saj ne samo tega ...

"Veselim se prav vsega! To bo fino, ko naju bo mama malo pustila sama. Mislim, da ti otrok veliko da, čeprav gre za veliko delo, odgovornost. Veselim se že nove vloge v svojem življenju."

 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar) on

"Moji domači nič kaj ne pretiravajo z nasveti, tudi mislim, da jih kaj dosti ne potrebujem. Moniki zaupam, verjamem, da bo zelo dobra mama. Oba znava razmišljati s svojo glavo, tako da večjih težav ne bi smelo biti.

Moja mama je vse skupaj vzela zelo lahkotno, zato ni nobenih pritiskov ali pa kakršnikoli sugestij. Če pa bova potrebovala kakšne nasvete, se lahko brez težav obrneva na starše, ki nama bodo pomagali po najboljših močeh."

Intervju s Filipom si lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Story

Intervju je za revijo Story pripravila Nika Arsovski

Fotografije: Instagram Filip Flisar

Preberi še: FOTO: Uau! Lepa Afna se je potepala po Kubi, fotografije pa te bodo pustile brez besed!

Priporočamo tudi: Triki z aspirinom, ki bi jih morale poznati vse ženske! (OMG, kakšni rezultati!)