Esmeralda šokirala oboževalce: Zaradi kokaina na odvajanju od drog (žalostna usoda zvezdnice)

Se še spomniš Esmeralde? Stavimo se, da NIKOLI (ampak res NIKOLI) ne bi pomislila, da je doživela tole👇🏼. 🤯

Esmeralda šokirala oboževalce: Zaradi kokaina na odvajanju od drog (žalostna usoda zvezdnice) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2021

Danes 53-letna Leticia Calderon je javnost šokirala že leta 2013, ko je priznala, da je premagala svojo odvisnost od drog. Igralka, ki se je proslavila v vlogi Esmeralde, je takrat odkrito spregovorila o svojem življenju.

Pa iiiii! Mojca Mavec ljubi profesionalnega športnika (preveri, kaj je povedala)

Preberi, kaj je povedala:

"Bila sem mlada, na vrhuncu kariere, z veliko denarja in vse mi je bilo na dosegu roke. Nepremišljenost in norost sta me skoraj stali življenja. Uživala sem kokain, v kar so me zvlekli dolgoletni prijatelji," je povedala in dodala, da je streznitev prišla v trenutku, ko ji je prijateljica zaradi predoziranja izdihnila v naročju. Takrat se je odločila za terapijo odvajanja od drog.

Čeprav je od telenovele Esmeralda minilo že četrt stoletja, Leticia še vedno polni naslovnice medijev.

Leticia je sicer kmalu po vihravem obdobju spoznala svojega moža, s katerim sicer nista več skupaj, v zakonu pa sta se jima rodila tudi dva sinova. 

Tudi tedaj lepotici ni bilo najbolj lahko, saj se je prvorojeni sin rodil z Downovim sindromom, a prav to je njenemu življenju dalo pravi smisel. Materinska vloga je namreč zanjo postala najpomembnejša in svoja otroka vedno postavlja na prvo mesto.

OMG! Metka iz Ljubezen po domače zeloooo SHUJŠALA (ne boš je prepoznala!)

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia