Eros Ramazzotti se ljubi trikrat na dan

Eros Luciano Walter Ramazzotti (47) in njegova veliko mlajša ljubezen Marica Pellegrini (22) sta noro zaljubljena. Vsaj tako zatrjujeta, njuni sreči pa sedaj ni ne konca ne kraja ...

12. 8. 2011

Tako kot večina zvezdnikov je tudi Eros Ramazzotti prek spleta, natančneje prek Facebooka, svojim oboževalcem sporočil, da je drugič postal očka.

15 let kasneje še ena hčerka

Po 15 letih je ponovno dobil hčerko s svojo izvoljenko, manekenko Marico Pellegrinelli.

“Moje srce je zdaj povsem izpolnjeno. Mislim, da sem najsrečnejši moški na svetu,” je dejal Eros in se svoji Marici zahvalil za najlepše darilo. Čeprav so danes moderna kratka in nenavadna imena, sta očitno oba bolj tradicionalna, saj sta deklico poimenovala Rafaella Maria.

Prvo hčerko Auroro je pevec dobil pred 15 leti.

Takrat je bil poročen z voditeljico Michelle Hunziker, ki je bila njegova velika ljubezen. Eros je bil dolgo prepričan, da se ne bo nikoli več zaljubil, saj je bilo razočaranje preveliko. Z Michelle sta se poročila leta 1998, uradno pa sta se razšla 11 let pozneje. Leta 2006 so ga resneje povezovali s srbsko manekenko Nino, in ko je že kazalo, da bo zveza uspela, sta se razšla. Do Marice ni imel resne punce.

“Nikoli ne bom pozabil trenutka, ko sem odšel od doma, ko sem imel vsega dovolj,” pravi danes Eros.

“Znano je, da je Michelle hodila na duhovne terapije, in prav to je bilo krivo, da je izgubila vse okoli sebe. A na srečo so se stvari toliko uredile, da imava danes povsem normalen odnos. Aurora živi pri njej in vidim jo lahko, kadarkoli želim,” dodaja novopečeni očka. Vsekakor pa se je morala deklica navaditi na to, da njen očka ni tak kot preostali. Je pač Eros Ramazzotti, in tudi če bi želel z njo preživeti več časa, to nemalokrat enostavno ne gre.

“Aurora ve, da ne morem priti vedno in kamorkoli, da bi bil z njo, ker potem nastane pravi kaos. Pred časom sem se pripeljal mimo nje s kolesom, da bi jo pozdravil, a so me ljudje spoznali, čeprav sem bil na kolesu s čelado in sončnimi očali. Všeč mi je, da moja hčerka živi kolikor toliko normalno življenje in da ni preveč razvajena.”

Ime dobila po pokojni babici

Največja žalost v njegovem življenju pa je bila smrt mame Raffaele, po kateri ima druga Erosova hčerka ime.

“Z mamo sva se odlično razumela. Nisva potrebovala besed, le pogledala sva se in že sva vedela, kaj drugi misli. Naučila me je, da moraš biti v življenju z nogami trdno na tleh, in hvaležen sem ji za to,” pravi o svoji mami.

Po vseh razočaranjih v življenju je prišla lepa Marica.

“Zaljubil sem se, preden sem jo poznal,” se smehlja Eros.

“Ko sem jo videl na fotografijah, sem ostal brez besed. Prvič se mi je zgodilo, da sem prevzel pobudo.”

Eros je bil po velikem razočaranju z Michelle vedno zelo previden in šele z Marico je začutil, da gre za nekaj večjega. Tako velikega, da sta otroka celo načrtovala, čeprav je ona s tem svojo kariero vsaj za nekaj časa obesila na klin.

“Odločila sva se, da bova imela otroka in po enem tednu je bila Marica noseča,” ponosno pripoveduje pevec in dodaja, da hčerkica ne bo njun edini otrok. Tudi njeni starši so veseli, čeprav jih je sprva skrbelo.

“Pomislite, edinka se zaljubi v ločenca, ki ima skoraj 50 let in je povrhu vsega še pevec. Moral sem si pridobiti njihovo zaupanje. Njena družina je samo še ena od ‘stvari’, ki jih ljubim na njej. Od tistih njenih slik, kjer sem padel na njeno lepoto, sem prišel do njenega srca in ugotovil, da je enkratno.”

Kdaj pa bo poroka?

Seveda se zdaj pojavlja vprašanje, kdaj bo poroka.

“Takrat, ko ne bo nihče vedel,” je poudarila Marica. Eros pa pravi, da bo poroka vsekakor drugačna in manj glamurozna.

Za revijo Story napisala Sandra Bratuša