Erazem B. Pintar: Po sinu si želita še hčerke!

Vsestranski podjetnik Erazem B. Pintar kot vsako poletje tudi to veliko uživa na morju. A tokrat tudi v družbi svoje partnerice Teje in sinka Leva Oscarja, ki bo kmalu dopolnil leto dni.

12. 7. 2012

Čeprav se številni bojijo na ladjo z otročkom, pa je Erazem - kot pravi inovator - poskrbel, da je tudi Levčku prijetno, saj mu je med drugim namestil gugalnico, ki je v marini prava atrakcija.

Lev Oscar"Ne vem, zakaj se ljudje tako čudijo tej gugalnici. Ko hodijo mimo, se smejijo, veliko ljudi ga fotografira. Gre za povsem preprosto in logično idejo. Ker sem videl, kako uživa v gugalnici doma, sem nanjo namestil karabine in tako jo lahko pripnem na več za to pripravljenih mest, na primer v dnevno sobo, mojo delavnico, kjer me lahko tako opazuje, ko kaj delam, in tudi na barko. Na barki je to še posebej praktično, saj če sva s Tejo sama, mora ona, kot mati kapetanka, med izplutjem in vplutjem postati moj mornar in Lev bi privezan v lupinico medtem pop..., mislim reči ponorel. Tako pa binglja v gugalnici in opazuje vse, kar se dogaja, ven pa ne more sam. Res praktično."

Je očetovstvo kaj spremenilo Erazma B. Pintarja?

"Ne, otrok ni spremenil mene. Otrok je spremenil moje življenje. Moj urnik, moje navade, moje razvade, moje prioritete. Spet pa nič takega, česar ne bi pričakoval. Ne nazadnje se dogajajo same lepe stvari."

Erazem je za intervju revije Story med drugim povedal še, da bi Teja rada avgusta ponovno zanosila:

"Zakaj ravno avgusta, ne vem, vendar ima to vse preračunano in usklajeno s službo, dopustom in še marsičim. Je tako kot jaz, velik racionalist. Hoče pa tokrat hčer. Sem že bral teorijo in zadnjič na Tejinem rojstnodnevnem koktajl partyju o tem debatiral z dr. Pušenjakom. Pa da vidimo ..."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri