Enrique Iglesias je svetu KONČNO pokazal NOVE fotografije svojih dvojčkov

Poleg tega, da se ženske še zmeraj topijo, ko zapoje pesem Hero, pa so sedaj popolnoma navdušene tudi nad njegovim statusom vročega očka.

Enrique Iglesias je svetu KONČNO pokazal NOVE fotografije svojih dvojčkov (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2018

Konec lanskega leta smo poročali, da sta Enrique Iglesias in njegova partnerka Anna Kournikova postala starša dvojčkoma Lucy in Nicholasu

Novica je bila veliko presenečenje, saj se je o Annini nosečnosti malo govorilo, oziroma so nekateri trdili, da so vse le govorice. Javnost je bila zato ob rojstvu dvojčkov še toliko bolj vzhičena.

Spodaj vidiš fotografijo nosečniškega trebuščka, ki jo je Anna šele v teh dneh delila z oboževalci, in sicer je bila na fotografiji noseča že 37 tednov.

Kar težko verjamemo, da se notri skrivata dvojčka, kajne?

 

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

Marca je Enrique na koncertu v Budimpešti prvič javno spregovoril o svojih zakladih in dejal tole:

"Pred dvanajstimi tedni sem postal očka in z gotovostjo vam lahko povem dve stvari. Ljubim svoja otročka. Zelo ju imam rad." 

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Da vroči latino pevec uživa v svoji novi vlogi, pa je razvidno tudi iz posnetka, ki ga je objavil na svojem Instagram profilu.

Iiii, kako srčkano! <3

Na istem koncertu je občinstvu povedal še, da ljubi svojo punco, in da ljubi tudi vse oboževalce, ki so bili z njim na koncertu, saj na tak način izkazujejo svojo zvestobo njemu in njegovim skladbam.

Samo upamo lahko, da bo enako sporočil tudi slovenski publiki, 12. in 13. maja, na koncertu v Stožicah. Preveri še, kaj  je v ekskluzivnem posnetku sporočil slovenskim oboževalcem.

Foto: Instagram.com/enriqueiglesias, Instagram.com/annakournikova, Profimedia

Preberi še: Enrique Iglesias: Na dan prišle podrobnosti iz njegovega zasebnega življenja

Priporočamo tudi: Odkrili smo plat Andreja Škufce (Zvezde plešejo), ki je do zdaj še nisi poznala