MasterChefovec Bernard zabredel v velike težave (v iskrenem intervjuju razkril vse)

"Počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več." 

MasterChefovec Bernard zabredel v velike težave (v iskrenem intervjuju razkril vse) (foto: POP TV) POP TV
23. 6. 2022

MasterChefovec Bernard Bečan se je usedel na vroči stolček za Joonglo in pričel s svojo težko zgodbo.

"Danes sem prišel, da vam povem nekaj o drogah. Da se tega ne poslužujete. Bom povedal svojo zgodbo, kako priti iz tega ven, če si zašel. Če pa še nisi, pa ostani tam, kjer si," je začel Bernard.

Bernard pove, da mu je bilo na začetku težko govoriti o tem in da še sedaj dobi kakšen komentar, ampak večinoma preko družbenih omrežij.

"Moja prva izkušnja z drogami je bila trava. Pravijo, da je to pot do drugih drog, vendar to ni res. Odvisno je od tega, kako močan človek si, kaj želiš probati in kaj si želiš v življenju," pove.

V trdo drogo je zapadel zaradi nenehnega kreganja s starši, imel pa je tudi punco, s katero sta končala. Vse skupaj je močno pripomoglo k temu, da je zapadel v ta svet.

Vili Resnik v iskrenem intervjuju spregovoril o težkem obdobju v življenju in alkoholu

"Zame osebno je bila to napaka v življenju. Moje obdobje je trajalo kar 6 let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila panaroja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi," je opisal grozljivo dogajanje. Pravi, da včasih niso spali po nekaj dni skupaj in da so noč zamenjali za dan.

"Za tistih 20 evrov na dan, smo prodali svojo glavo," pove Bernard.

Kaj se je zgodilo, da je prenehal?

Odločilna točka zanj je bila punca, ki mu je pomagala pri tem. Skupaj sta bila 5 let in trezna. "Ko vidiš, da lahko brez droge, je to, to. Ne rabiš skušnjave in ljudi, ki so bili itak fejk prijatelji. Punci sem hvaležen, da mi je pomagala in da sem tukaj, kjer sem," je zaključil Bernard.

Celoten posnetek in fotografije iz preteklosti si oglej v spodnjem videoposnetku 👇🏻

Tanja Postružnik Koren razkrila, da bo jeseni vodila novo oddajo (+kaj to pomeni za Ljubezen po domače)

Fotografije: POP TV, Helena Kermelj