Tanja Postružnik Koren razkrila, da bo jeseni vodila novo oddajo (+kaj to pomeni za Ljubezen po domače)

Ena naših najbolj simpatičnih voditeljic Tanja Postružnik Koren se je znašla pred novim TV izzivom. Preberi, kaj vse vemo. 

Tanja Postružnik Koren razkrila, da bo jeseni vodila novo oddajo (+kaj to pomeni za Ljubezen po domače) (foto: POP TV) POP TV
22. 6. 2022

Zagotovo se strinjaš, da je Ljubezen po domače ena najbolj priljubljenih resničnostnih oddaj pri nas, z njo pa tudi njena voditeljica, Tanja Postružnik Koren. 

V nedavnem intervjuju za Slovenske novice je zdaj namreč prvič napovedala, da se ji jeseni obeta nov TV izziv, saj se bo poskusila v vlogi voditeljice čisto novega projekta na POP TV.

Tole je povedala o svojem novem položaju:

"Jaz sem ambasadorka Ljubezni po domače in nove, prav lepe zgodbe, ki prihaja jeseni tudi na Pop TV," je povedala novinarki pomenjenega portala.

To v osnovi pomeni, da bo Tanja še naprej nastopala kot voditeljica oddaje Ljubezen po domače (česa smo se na uredništvu zeloooo razveselile), poleg projekta, ki ga vsi že dobro poznamo, pa zdaj na naše TV zaslone prihaja še en, za katerega upamo da je prav tako ljubezensko obarvan.

Tanji na njeni poti želimo vse najlepše. 

Fotografije: POP TV, Helena Kermelj