Burak Ozcvit: "Ljubezen je najtežja stvar. Ljubezen pomeni ..."

Preveri, kaj je Burak povedal naši novinarki Neji, ki se je imela priložnosti srečati in osebno pogovoriti z ljubljencem ženskih src. Govorila sta o LJUBEZNI. <3

Burak Ozcvit: "Ljubezen je najtežja stvar. Ljubezen pomeni ..." (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
11. 6. 2018

Bili smo eden redkih medijev, ki so se imeli priložnost srečati in osebno pogovoriti z ljubljencem ženskih src, slavnim turškim igralcem serije Moja boš.

Ko odmislimo evforijo in krike navdušenja, ki po njegovih besedah še dolgo ne bodo odšli v pozabo, je gotovo eno: Burakova toplina, ki veje iz malih zaslonov, je pristna. Nekaj skupnih trenutkov nas še dneve po tem polni z vrednotami, v katere verjame in jih poskuša predajati množici – iskrenost, ljubezen in spoštovanje.

Preveri, kaj je Burak povedal naši novinarki Neji, ki se je imela priložnosti srečati in osebno pogovoriti z ljubljencem ženskih src. Govorila sta o LJUBEZNI.

V zadnjih mesecih ste z vlogo Kemala nedvomno postali eden najbolj priljubljenih televizijskih likov pri nas. Nam lahko zaupate, zaradi česar ste vzljubili vlogo in se tako hitro navezali nanjo?

Ker je dober, iskren in človek ljubezni. Oziroma moški, ki se bori za svojo ljubezen.

Imam občutek, da ste tudi v resničnem življenju tako rahločutni in senzibilni. Drži?

Da, seveda. Ljubezen je najtežja stvar. Ljubezen oziroma ljubiti pomeni deliti. Delimo in dobimo nekaj v zameno. Ni namreč ravno enostavno poskrbeti za to, da nas bo oseba nasproti imela rada.

Uspelo mi je zaslediti, da v prostem času radi pišete zgodbe.

Res je, zelo rad pišem zgodbe, vendar je vse skupaj veliko bolj barvito. Poleg pisanja zgodb tudi slikam, zelo rad fotografiram, imam pa rad tudi režiranje in snemanje filmov. Igranja se ne da z ničemer primerjati. Z njim izražam svojo notranjost, v meni ima posebno mesto – ne poznam stvari, ki bi lahko to nadomestilo.

Kakšni pa so vaši nazori oziroma principi, po katerih naravnavate svoje življenje?

Iskrenost. Iskrenosti dajem velik pomen, saj če mi je uspelo priti do te točke, da se lahko danes o tem pogovarjam z vami, je to zagotovo zaradi iskrenosti, ljubezni in spoštovanja, ki ga čutim do svojega poklica.

Ne glede na to, s čim se ukvarjate, bodisi gre za igranje ali nekaj drugega, je eden najpomembnejših dejavnikov ta, da vse opravljate z ljubeznijo. In seveda verjeti v svoje delo. Če boste delo opravljali na ta način, boste zagotovo uspešni.

Ste vraževerni? Si lastite kakšen amulet za srečo?

Pravzaprav ne. Nič takšnega ni, kar bi nosil in se zaradi tega počutil bolje. Včasih nosim stvari, ki so mi všeč, pa še to le za kratek čas.

Kako se počutite, ko razmišljate o prihodnosti – se vidite kot družinski človek z veliko družino in otroki, ki bi nadaljevali vaše poslanstvo?

Zelo nerad načrtujem, kaj se bo dogajalo v prihodnosti. Mislim, da moramo živeti v trenutku, zato ne bi bilo najbolj prav, da se že ta trenutek odločam in razmišljam o prihodnosti dvojih otrok. Vsak sebe še najbolje pozna in rad spodbujam to, da moramo ljudje početi tisto, v čemer smo najboljši. Vsak mora imeti dovolj svobode do odločitve, kaj si želi početi.

V zadnjih nekaj letih se vam je uspelo prebiti na vrh turške družbene lestvice, kraljujete tudi na socialnih omrežjih. Si sploh lahko želite več? Hollywood, morda?

Vsak bi želel priti do Hollywooda. Posel, ki ga opravljamo, je pač takšen – delamo in delamo in nekega dne se pojavi tudi takšna priložnost. Zakaj pa ne? Zakaj bi si pred nosom zapirali vrata?

Za revijo Nova pripravila Neja Drozg
Fotografije: Primož Predalič, Helena Kermelj in Goran Antley

Preberi še: TAKO sta družini Tamare in Renata (Ljubezen po domače) sprejeli novico o njuni zaroki!

Priporočamo tudi: Rok Kunaver je podal PRVO izjavo o novi ljubezni z Natalijo Gros