Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in slišali so ga številni gledalci. TUKAJ si lahko ogledaš posnetek

3. 7. 2023
Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in slišali so ga številni gledalci. TUKAJ si lahko ogledaš posnetek (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Voditelj oddaje 24ur, Edi Pucer, verjetno niti ni vedel, da bodo tole slišali čisto vsi.

Voditelj oddaje 24ur, Edi Pucer, je nedavno doživel tisto, česar si noben voditelj ne želi

Bil je nekoliko nepreviden in je kar v eter sočno preklinjal, saj ni vedel, da ga še vedno snemajo. Kljub temu pa gledalci niso bili preveč kritični do njega, saj se zavedajo, da ima vsakdo kdaj slab dan in da tudi voditelji niso nobena izjema.

Včasih pritiski in stres, povezani z vodenjem oddaje v živo, lahko privedejo do nepredvidljivih trenutkov. Kljub temu da je njegova neprimerna izjava vzbudila veliko zanimanje in se hitro razširila po socialnih omrežjih, pa pri gledalcih ni naletela na kakšno večje ogorčenje, saj so se številni posnetku tudi dobro nasmejali.

Gledalci so se odzvali z razumevanjem in so bili pripravljeni spregledati to neprijetno situacijo

Vsem se od časa do časa dogajajo napake, le da so pri voditeljih te še bolj očitne, ker jih prav vsi lahko vidimo. Vse pa se zdi, da so gledalci po tej objavi Edija vzeli le še bolj za svojega, saj je pokazal, da je tudi on krvav pod kožo in se tudi njemu zgodijo slabi dnevi in stresni trenutki.

Posnetek so si mnogi pogledali večkrat in, bolj kot da bi se nad njim jezili, so se ob gledanju Edija dobro zabavali in si seveda mislili svoje.

Edi Pucer je čisto ob koncu posnetka zaklel "vaffanculo" in tako v italijanskem jeziku vse nekam poslal.

TUKAJ si oglej posnetek:

Poleg nedavnega spodrsljaja, ko je pozabil, da je še vedno v etru, je voditelj oddaje 24ur, Edi Pucer, že večkrat nasmejal občinstvo s svojim prikupnim smehom.

Med oddajo v živo se je večkrat znašel v situacijah, ko ni mogel zadržati smeha, kar je vzbudilo veliko zabave pri gledalcih. Njegov nalezljiv smeh je preplavljal televizijski studio in številni gledalci so se ob tem odlično zabavali in zdi se, da ga imajo prav zarad takšnih trenutkov številni še raje.

Vir: Govori.se
Fotografije: POP TV

Preberi še: Nastja Kramar Pesek o sinu povedala ganljivo resnico. Mnogi se bodo ob tem močno zamislili

Priporočamo tudi: Alenka Košir po poroki že uživa na dopustu. Tukaj so prve fotografije

BONUS EPIZODA: Prisluhnite pogovoru s Tino Gorenjak v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan