Dvojno veselje: ne samo Kate Middleton, tudi njena sestra Pippa pričakuje otroka!

Medtem ko že nestrpno pričakujemo rojstvo 3. otroka Kate Middleton in princa Williama, je svet razveselila novica, da otroka pričakuje tudi mlajša sestra Middleton, Pippa!

Dvojno veselje: ne samo Kate Middleton, tudi njena sestra Pippa pričakuje otroka! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2018

Pippa Middleton in James Matthews, ki sta si s pravljično poroko večno zvestobo obljubila slabo leto nazaj, se bosta po poročanju tujih medijev razveselila naraščaja!

Pippa naj bi bila noseča že 12 tednov, za oba pa bo to prvi otrok.

Seveda je novico takoj za srečnim bodočim očetom slišala tudi Kate Middleton, ki bo lahko svoji mlajši sestri zagotovo dala marsikateri uporaben nasvet, saj se bo sama v prihodnjih dneh s princem Williamom razveselila že 3. otroka.

Pregovor, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec, očitno drži.

No, vsaj, če verjamemo Pippi Middleton, ki je že pred časom izdala, da je bila med drugim tudi njena doma pripravljena hrana tista, ki ji je pomagala pri osvajanju Jamesa.

Kot je na začetku njunega razmerja poročal spletni portal govori.se, je Pippa svojemu izbrancu takrat pripravila popečenega morskega lista s paradižnikom in zeliščnim prelivom, za prilogo pa je dodala lečo. Jed naj bi njen mož in bodoči očka oboževal še danes.

Bodoča starša pa imata tudi sicer veliko skupnega.

"Med drugim sta oba precej tekmovalna in obožujeta pustolovščine, pogosto se skupaj udeležujeta tudi različnih zahtevnih športnih izzivov tako doma kot tudi po svetu," so zapisali na govori.se.

Bosta to tekmovalnost in pustolovski duh prenesla tudi na svojega potomca?

Na to bo treba počakati še kar nekaj časa, vsekakor pa že nestrpno čakamo novico o spolu otročička. Takoj, ko izvemo še kakšno podrobnost, jo razkrijemo!

Preberi še: Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju.

Priporočamo tudi: 7 pravil kraljeve poroke, ki jih bosta morata upoštevati princ Harry in Meghan Markle.