Družinica Sussex je prispela v Južno Afriko, in mi imamo PRVE fotografije

To je vse, kar vemo o prvem družinskem kraljevem obisku v Afriko.

Družinica Sussex je prispela v Južno Afriko, in mi imamo PRVE fotografije (foto: Profimedia) Profimedia
23. 9. 2019

Družinica Sussex danes začenja svojo prvo skupno turnejo in sicer po ...

... Južni Afriki, ki ima res čisto poseben pomen za princa Harryja, saj jo je prvič obiskal skupaj s svojo pokojno mamo princeso Diano. Turneja je tako tudi posvečena prav njej, saj je imela Afriko zelo rada in jo je v svojem prekratkem življenju velikokrat obiskala, sama ali s svojima sinovoma.

Njihova kraljeva turneja, ki je med drugim tudi prva za malega Archieja, bo trajala 10 dni, že prvi dan pa imajo na urniku veliko aktivnosti. Na letališču v Cape Town so jih seveda ujeli tudi novinarji, družinica pa je bila malce utrujena, a vesela prihoda. 

Poglej si prvo sliko kraljeve turnej po Južni Afriki (stopila se boš):

A ni Archie s belo kapico in cofkom noro luškan? 😍

Trenutno se sicer vsi trije nahajajo na obisku ženskega zavetišča, saj sta se Meghan in Harry odločila, da veliko svojega časa posvetita ljudem, ki to res potrebujejo. Njuna pozornost bo tako usmerjena pravice žensk in deklic, na varovanju okolja, na obolelih za virusom HIV in na tistih, ki trpijo za duševnimi motnjami.

Na urniku imata tako  kar okoli 90 uradnih srečanj, ni pa znano, ali bo Archie ves čas z njima ali ga bosta tu in tam prepustila varuškam. 

Poglej, kako se na kraljevi prihod pripravljajo otroci v ženskem zavetišču, ki ga bo družinica obiskala danes:

Seveda pa si bosta novopečena starša vzela tudi čas zase in za svojega Archieja!

Tako imata v načrtu sproščen obisk plaže, načrtujeta pa tudi kar nekaj obiskov organizacij, ki so posvečene otrokom, kjer se bo lahko s svojimi vrstniki spoznal tudi njun sinček.

Mi pa se že veselimo vseeeh novih fotk, ki jih bomo lahko občudovali (spomni se samo, kako krasna je bila njuna prva kraljeva turneja 😍)! 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Tudi tebe zanima, kje je Kim Kardashian na Emmyjih 'kiksnila'? Tukaj 👇

Priporočamo tudi: Si že videla MAJICO, ki jo to sezono NOSIJO vsa kul dekleta? 😍