Družinica Đurić Ribič: "Dekleta smo zelo zelo povezana. Rade ... "

Včasih lahko kakšen utrinek iz njihovega skupnega življenja ujamemo na družabnem omrežju ali dogodku in kar lahko vidimo, je krasno. Simpatična družinica Đurić Ribič pritegne pozornost, kjerkoli se pojavi, in prav s tem v mislih smo tokrat poklepetali s 'tremi stebri družine', z mamo, ženo, pevko in igralko Tanjo Ribič.

Družinica Đurić Ribič: "Dekleta smo zelo zelo povezana. Rade ... " (foto: Goran Antley) Goran Antley
16. 3. 2017

V resnici lahko tesno povezavo med dekleti njihove družine opazimo na vsakem koraku.

Če ne na fotografijah in posnetkih, ki jih tu in tam objavijo na svojih družabnih profilih, pa na predstavah in dogodkih, na katerih se brezpogojno podpirajo.

Na enem od zadnjih dogodkov, na katerem smo jih ujeli v popolni zasedbi v mislih, smo Tanjo tokrat povprašali o tistih trenutkih, ki jih mimo medijskega sveta preživijo v udobju svojega doma.

"Dekleta smo zelo zelo povezana. Rade smo skupaj ne glede na to, kakšne aktivnosti nas doletijo," nam je za začetek povedala in dodala, da so si vloge doma spontano porazdelile.

"Zala nas najraje razvaja s svojimi sladicami in veganskimi dobrotami. Jaz jih rada peljem na filmske in gledališke predstave, Ela pa nas razveseljuje s svojimi gimnastičnimi in - zdaj tudi že - pevskimi nastopi,"

pove ponosna mamica, ki Zalo in Elo rada spremlja na nastope in pomembne dogodke.

Skupno druženje pa je v resnici 'njihova stvar' že od nekdaj. Tako Zala kot tudi Ela sta z njo že v preteklosti preživeli veliko časa v gledališču, kar še vedno radi počneta.

"Radi prideta k meni v gledališče in poklepetata s frizerkami. Zali je to zelo nostalgično, saj so ji, ko je bila še majhna, frizerke vedno delale frizure. Ela pa je tudi domača v zaodrju gledališča," nam je povedala.

Sicer pa so prav odrske deske tiste, ki so v New York spet poklicale starejšo Zalo.

"Zala spet odhaja v New York, sem pa hvaležna Emi, da je zaradi udeležbe na njej bila doma kar dva meseca dlje," nam je povedala Tanja, ki je z Zalo tudi zaigrala v filmu Rudar (na fotografiji spodaj).

"Letos bo premiera filma Rudar, v katerem se jaz samo pojavim, Zala pa ima v njem glavno žensko vlogo," je še povedala svetlolaska, ki v teh dneh veliko nastopa na gledaliških odrih, doma pa se rada sprošča tudi s sprehodi z mlajšo hčerko Elo.

"Največkrat greva skupaj na Grad ali na Golovec, ob nedeljah pa se vsi štirje mečkamo v zakonski postelji," je še povedala simpatična igralka.

Napisala: Kaja Milanič (za Story)
Fotografije: facebook.com/tanja.ribic, Goran Antley, Story press

Preberi še: Nov izjemen uspeh našega režiserja Mitja Okorna: Angažiral ga je Will Smith! ali pa Zala Đurić Ribič: "Ne morete meni, dekletu z izjemnim južnjaškim temperamentom zastaviti tovrstnih vprašanj"

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri