Drew Barrymore se poslavlja od Hollywooda

11. 10. 2015
Drew Barrymore se poslavlja od Hollywooda (foto: Profimedia)
Profimedia

Po več kot treh desetletjih, ki jih je preživela v filmski industriji, se je Drew Barrymore odločila, da bo Hollywoodu za nekaj časa obrnila hrbet. In za to odločitev ima še kako dober razlog.

Igralka, režiserka, producentka in pisateljica Drew Barrymore je svojo plodno filmsko kariero začela že kot otrok. V prvem reklamnem spotu je zaigrala pri 11 mesecih, kot sedemletna deklica pa je po vsem svetu zaslovela v vlogi Gertie v zdaj že kultnem filmu E.T. Zdaj je zvezdnica stara 40 let in je ponosna mama dveh otrok.

Drew

Prav njeni hčerkici, triletna Olive in enoletna Frankie, ki ju ima s soprogom Willom Kopelmanom, svetovalcem na področju umetnosti, sta – kot je pojasnila v intervjuju za časnik The Times – glavni razlog za to, da bo Hollywoodu za nekaj časa obrnila hrbet:

"Vse moje vesolje se vrti okoli mojih otrok, med delovnim časom pa sem vedno veliko predolgo ločena od njiju. Tega nisem pripravljena početi tudi v prihodnje."

Drew

To pa na srečo še ne pomeni, da simpatična igralka nikoli več ne bo stala pred kamero: "Dokler moja otroka ne bosta nekoliko starejša, bom sprejemala le še posamične igralske vloge."

Drew

Drew je v intervjuju še poudarila, da se v nobenem primeru noče povsem odreči igralstvu, gre le za to, da svoje službe in skrbi za dva otroka trenutno preprosto ne more spraviti pod isto streho. Glede na to, da je skoraj vse življenje preživela v filmskih vodah, je takšen premor seveda povsem razumljiv.

Drew

Poleg tega je dvakratna mamica pred premorom poskrbela, da je njena filmografija postala še malo bogatejša – njen najnovejši film Miss You Already je premiero doživel na letošnjem filmskem festivalu v Torontu. Drew v tej romantični komediji ob Toni Collette igra eno od glavnih vlog.

Napisal: Tim Jeras (za revijo Nova)

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan