Drew Barrymore je v zadnjem času shujšala za 10 kg! Kako ji je uspelo?

Drew Barrymore je v zadnjem času izgubila 10 kilogramov in "fotografije prej ter potem" so presunljive. Torej, kakšna je njena skrivnost?

Drew Barrymore je v zadnjem času shujšala za 10 kg! Kako ji je uspelo? (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2016

Drew Barrymor se je v začetku novembra javnosti pokazala v simpatični črni oblekici in lažja za 10 kilogramov. Pa veš, kaj je pri vsem tem najboljše? Punca je razkrila svojo shujševalno skrivnost!

Torej, kako ji je uspelo?

Us Weekly piše: "Sledila sem metodi Kimberly Snyder, ki sem ji dodala nekaj proteinskih jedi, kot so ribe in piščanec. Bila sem res zelo disciplirana. Jokala sem in sanjala o pici! Še vedno sanjam in jokam zaradi pice."

Drew Barrymore

Filozofija vaditeljice in svetovalke Kimberly Snyder je zanimiva!

Snyderjeva je sicer vaditeljica joge in znana avtorica del (na fotografiji spodaj), ki se dotikajo zdravega načina življenja. Sodeč po informacijah na njeni spletni strani, so njene stranke tudi Reese Witherspoon, Kerry Washington, Hilary Duff, Fergie, Chris Hemsworth, Channing Tatum in drugi.

Svoje stranke spodbuja, naj jedo solato za večerjo in naj na prazen želodec uživajo sadje. Nikakor pa ne priporoča ekstremnih diet.

"Naučila vas bom, kako optimizirati prehrano in shujšati, ne da bi bili ves čas lačni," še piše na spletni strani nutricionistke in avtorice številnih knjig.

"Življenje je prekratko, da bi bili nesrečni in obsedeni s hrano."

Kimberly Snyder

 Drew s Snyderjevo sodeluje že leta

Skupaj sta brodili proti cilju tudi, ko se je rodila druga hči Barrymorejeve (Olive) v letu 2012.

"Za Drew sem oblikovala posebno dieto z visoko hranilno hrano, ki pomaga do visoke ravni energije," je povedala Snyderjeva. "Za kosilo in večerjo sem ji predpisala različne vrste solat, ki so sledile po predjedi, ki jih lahko najdete tudi v moji knjigi Beauty Detox Foods."

Drew Barrymore

Drew Barrymore ni bila nikoli ena tistih strašnih obsedenk s telesno težo

Oktobra 2015 je povedala za People, da je poskušala jesti brezglutensko hrano po rojstvu njene druge deklice, a je bila zaradi tega zelo nesrečna. Zato je dieto opustila.

Punca je neverjetna! Obiskuje ure kickboksa in joge, nekajkrat tedensko pa vadi na sobnem kolesu. Pravi, da vse to zaradi "duševnih razlogov", in ne toliko zaradi postave.

"Nikoli nisem bila videti preveč dobro v kopalkah. Imam celulit," je iskrena Drew, ki dodaja, da seksi oblika telesa ni tisto, k čemur bi težila v življenju. Zanjo so na prvem mestu njeni otroci. "Ni mi povsem vseeno, kako sem videti, a zaradi tega se ne obremenjujem pretirano," je jasna.

Drew Barrymore

Neskončno nas bo veselilo, če nam boš v komentar pod objavo na Facebooku zaupala, kaj meniš o "prej in potem fotografijah" Drew Barrymore.

Preberi še: Poglej, kaj Drew Barrymore za božička podari svojim otrokom namesto igrač in Osreči otroka iz socialno šibke družine, postani Božiček za en dan

Priporočamo tudi: Blagovna znamka, na katero prisega Kate Middleton, odslej tudi v Ljubljani!