Zaradi težke življenjske poti, nastop našega reprezentanta na EURO 2024 zdaj cenimo še toliko bolj

17. 6. 2024
Zaradi težke življenjske poti, nastop našega reprezentanta na EURO 2024 zdaj cenimo še toliko bolj (foto: Instagram.com / ilicic72)
Instagram.com / ilicic72

Eden od naših zlatih fantov je v zadnjih letih preživljal pravi pekel. 😞 Zdaj nanj gledamo popolnoma drugače.

V teh dneh (in upamo, da tudi v prihodnjih tednih), so pogledi Slovencev usmerjeni proti Nemčiji, kjer naši nogometaši po 12 letih znova nastopajo na Evropskem prvenstvu. 

Včeraj so proti tekmi z Dansko z izredno čustveno gesto popolnoma navdušili nogometni svet (če še ne veš, o čem govorimo, si lahko vse prebereš TUKAJ), nas pa je s svojo težko življenjsko potjo v zadnjih letih navdušil nogometni zvezdnik Josip Iličić.

Kot so že pred časom poročali športni mediji, predvsem italijanski, se je po okužbi s koronavirusom Josip začel boriti z depresijo. Tedaj so se v medijih začele pojavljati tudi govorice, da naj bi imela z ženo zakonske težave, saj naj bi jo med rjuhami zasačil z drugim, a sta italijanskim medijem hitro odgovorila z zabavno skupno fotografijo in z njo za vedno utišala govorice. Po začetku svetovne pandemije sta se zakonca iz Italije leta 2020 za kratek čas tudi vrnila v Slovenijo.

Na njegovem Instagram profilu je zadnjo družinsko fotografijo mogoče najti iz konca leta 2021. Poglej si jo spodaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip Ilicic Jojo (@ilicic72)

Po krajšem obdobju odsotnosti od nogometnih igrišč se je nato Josip znova vrnil na zelenice, leta 2022 pa se je zaradi osebnih težav znova umaknil. 

Novico, da se Josip znova bori z depresijo, je za Sky Sports Italia v začetku leta 2022 potrdil Atalantin strateg Gian Piero Gasperini, ki je dejal: "Ni mi lahko govoriti o takšnih situacijah, ker so zelo osebne. Lahko samo povem, da mu bomo stali ob strani, saj so takšne stvari pomembnejše od nogometa."

Na uredništvu Josipu na njegovi poti vsekakor želimo še veliko uspehov.

Preberi tudi: