Kaj nepričakovanega si je včeraj Tina Gaber privoščila v službi? "Danes je dan za ..." (FOTO)

17. 4. 2024
Kaj nepričakovanega si je včeraj Tina Gaber privoščila v službi? "Danes je dan za ..." (FOTO) (foto: Žiga Živulovič jr./Bobo)
Žiga Živulovič jr./Bobo

Tega od nje marsikdo ni pričakoval.

Lahko bi rekli, da nas je včeraj zopet obiskala zima. Večino Slovenije je pobelil sneg, zunaj pa so nas pričakale precej nižje temperature, kot smo jih bili navajeni v preteklem tednu. Slabše vreme je občutila tudi Tina Gaber, izbranka predsednika vlade Roberta Goloba, ki se je javila na Instagramu.

Ne spreglej:

"Današnje krasno 'novembrsko' vreme in 10 ur sedenja v pisarni lahko rezultira le v 'Dan za junk food'," je na Instagram zgodbi zapisala Gabrova in pokazala, da se je odločila za dostavo hrane v pisarno. Privoščila si je ocvrt bukov ostrigar s pomfrijem.

Instagram/Tina Gaber

Kasneje se je zopet javila na Instagramu in zapisala: "Junk food. Zelo slaba ideja na 'tih, deževen dan!' 😵‍💫😳😴 Še dobro, da sem si naročila pripravke za 'bujenje'." Odločila se je, da po kosilu zaužije še kurkuma in ingver shot ter ledeno Matcha Latte. Nič ni narobe če si tu in tam privoščimo kakšno nezdravo hrano. Prepričane smo, da se tudi tebi na takšen deževen dan močno prileže, pomembno je le, da imamo v življenju ravnovesje med zdravo in manj zdravo hrano.

Instagram/Tina Gaber

Tina Gaber nas je v preteklosti sicer že navduševala s svojimi recepti. Najprej smo poskusile njene domače sarme, ki so veganske, veljajo pa za ene njenih najljubših, v začetku leta pa je sledilcem na Instagramu zaupala še recept za zelenjavno juho.

Tina Gaber se v kuhinji dobro znajde in vedno pripravi kaj okusnega.

Tina Gaber se v kuhinji dobro znajde in vedno pripravi kaj okusnega.

Instagram/Tina Gaber

Morda te zanima še: "Končno sem spoznala idealnega moškega, a zdaj imam pomisleke, ker sem izvedela ..." (zgodba Slovenke)

Preberi tudi: Legendarni Andrej Hofer se poslavlja in nikoli ne uganeš, katera znana Slovenka ga bo nadomestila