Skrivnost serije Skrito v raju je razrešena: Ali Julija res nosi lasuljo? (FOTO)

13. 5. 2024
Skrivnost serije Skrito v raju je razrešena: Ali Julija res nosi lasuljo? (FOTO) (foto: Voyo/posnetek zaslona)
Voyo/posnetek zaslona

Njeni lasje so naravnost čudoviti, kajne? 🥰

Čeprav bo prve sezone priljubljene slovenske serije Skrito v raju kmalu konec, oboževalci še vedno niso dobili odgovorov na vsa vprašanja. Je Bojan Božič zares Markov oče? Kakšna bo njegova reakcija? Se bosta Edvard in Julija pobotala? Bo Lara izvedela veliko skrivnost, kdo je pravzaprav zbil njenega očeta? Vsa ta vprašanja bodo v tem tednu odgovorjena in vsi gledalci bodo lahko malce lažje zadihali.

Ne spreglej:

Ko se bo serija zaključila bomo nedvomno pogrešali prav vse njene edinstvene like, še posebej pa bomo pogrešali lik Julije Steiner, ki jo vrhunsko odigra priznana igralka Sabina Kogovšek. Sabina je svoj lik mojstrsko upodobila in moramo reči, da zasije v prav vsakem prizoru. Pozornost gledalcev pa so poleg njene vrhunske igre pritegnili tudi njeni lasje. Lik Julije Steiner ima namreč zelo lepe, goste lase, ki so polni volumna. Njena frizura izgleda zares popolno, zato so se številni začeli spraševati, če morda igralka nosi lasuljo.

Voyo/posnetek zaslona

To zanimanje se je podkrepilo tudi po nedavnem srečanju z igralci, ko so lahko opazili, da ima igralka precej temnejše in malo redkejše lase, kot jih ima njen lik. Kot poroča portal Njena.si, Kogovškova na snemanju ni nosila lasulje ali lasnih podaljškov - to so njeni naravni lasje. Za malce več volumna naj bi poskrbele frizerke, Sabina pa se je očitno zdaj po snemanju odločila za temnejše odtenke.

Sabina Kogovšek na srečanju z igralci.

Sabina Kogovšek na srečanju z igralci.

Mediaspeed/Barbara Reya

Da je Skrito v raju ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih serij, dokazuje tudi dejstvo, da se bo serija to poletje vrtela tudi na hrvaškem televizijskem programu RTL. Novico je najprej razglasil POP tv, nato pa jo je na svojem Instagram profilu prvi delil kar Matej Zemljič, nato pa tudi njegova soigralka Gaja Filač"Skrito v raju se seli tudi na hrvaški RTL," je v Instagram zgodbi razkril Matej in dodal, da serija na hrvaško televizijo prihaja že ta ponedeljek.

Serija Skrito v raju je s tem torej zapisala svojevrsten uspeh, saj se veliko bolj pogosto, kot to, da se slovenska serija vrti na hrvaških kanalih, zgodi ravno obratno - da v poletnih mesecih Slovenci na svojih kanalih spremljamo hrvaške oddaje. V preteklosti smo tako lahko gledali serijo Botri, ter tudi Brak na prvu (Poroka na prvi pogled) ter tudi Ljubav na selu (Ljubezen na deželi).

Morda te zanima še: Cene Prevc se je poročil: Poglej njuno dih jemajočo poročno fotografijo ❤️

Preberi tudi: Bi jo prepoznala? Predstavnica Irske v demonski preobleki, brez kostuma pa čisto drugačna (FOTO)