Preveri, kaj ti prinaša TEDENSKI horoskop od 13. do 19. maja (tokrat veliko vzponov in padcev) ✨

13. 5. 2024
Preveri, kaj ti prinaša TEDENSKI horoskop od 13. do 19. maja (tokrat veliko vzponov in padcev) ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami? 💫

OVEN

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Uranom se bodo začele prebujati pustolovske ter originalne ideje in metode. Novi načrti in prebliski bodo razlog, da si zastavite cilj, ki ga drugi niso sposobni doseči. Naj vas ne preseneti, če boste tekom tedna dobili občutek, da vam nečesa nihče ne privošči. Sprva si boste vse skupaj razlagali kot da vas ne marajo, vendar boste kasneje dojeli, da gre le za to, da so določeni ljudje preveč zavistni.

BIK

Z energijo Venere v svojem znamenju lahko na čustvenem področju pričakujete, da se bodo tudi najbolj kompleksne zadeve začele počasi obračati v želeno smer. Znali boste odreagirati umirjeno, kar bo omogočilo, da se boste pogovorili tudi o bolj intimnih tematikah. Dovolite v petek, da nekaj nadaljujejo drugi in se ne jezite, če boste imeli na trenutke občutek, da ste bolj v ozadju. V vikend se boste podali s številnimi pričakovanji.

DVOJČKA

Zaradi energije Marsa, ki se nahaja v znamenju ovna vas čaka naporen začetek tedna, prav tako se bo na področju dela zvrstilo nekaj nejasnosti. Poiščite pravo ravnovesje, da se odnosi, ki vam ogromno pomenijo ne bodo začeli krhati. V soboto, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Jupitrom se vam obeta velika mera srečnih naključij. Tako v ljubezni kot tudi v družbi prijateljev boste pravi iniciator, ko se bo potrebno zabavati in ušpičiti nekaj nenavadnega.

Ne spreglej:

RAK

V nečem v ponedeljek, ko boste s konjunkcijo med Soncem in Uranom preveč zamišljeni ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste nekoga po krivem obtožili. Čeprav si globoko v sebi želite, da bi se začele dogajati spremembe v pozitivno smer, bo potrebno najprej sprejeti vse lekcije iz preteklosti. Ne opravljajte v nedeljo preveč, saj bi se lahko hitro znašli v kočljivi situaciji. Zazrite se raje vase.

LEV

Z energijo Marsa v znamenju ovna boste na pravilen način znali zadeve, ki so bile zmedene postaviti na svoje mesto. Napredne misli vam bodo podarile alternativo in najboljše možne rešitve, ki bodo seveda vsebovale kanček tveganja. Usmerili se boste tudi k mislim o večjem zaslužku, vendar ne pričakujte, da se bo vse zgodilo samo od sebe. V ljubezni bo v soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v tehtnici čas za iskrene pogovore.

DEVICA

Izpostavite, ko se bo to od vas pričakovalo svoja čustva in ne bodite tako prestrašeni glede razpleta ljubezenske situacije, saj vas spremlja vpliv Venere v znamenju bika. Bodite previdni, da ne boste zaradi lastne nesigurnosti iskali težav tam kjer ni potrebno. Nekdo se vam bo konec tedna približal, zato izkoristite odprte možnosti za pogovor, ki jih v soboto prinaša konjunkcija med Soncem in Jupitrom. Dišalo vam bo tudi tveganje.

Preberi tudi: 

TEHTNICA

Nekaj se vam lahko v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Uranom kljub temu, da ste prepričani vase izmakne. Občutili boste napetost, saj se bo okoli vas ves čas dogajalo nekaj, kar vam bo šlo na živce. Ne delajte si odvečnih skrbi, ampak raje ukrepajte v zvezi s svojo trenutno situacijo na področju čustev. S pomočjo energije lune v svojem znamenju boste razrešili nekaj, kar vas je motilo v povezavi s preteklostjo.

ŠKORPIJON

Ker vas bo Mars v ovnu navdal s pogumom, boste znanje in iznajdljivost uporabili v smeri da naredite poseben premik, takšen, ki se vam je še pred kratkim zdel nemogoč. Ljubezen bo sredi tedna prebudila mnogo lepih občutkov, prav tako boste nekaj končno začeli razumeti. Rešitve bodo čez vikend, ko boste doma želeli nekaj narediti skoraj na dlani, zato ne iščite odgovorov povsod naokrog, saj bi vas le zmedli.

STRELEC

Ker vam kaos in gužva v začetku tedna ne bosta najbolj pisana na kožo, boste potrebovali predvsem več miru in sproščene komunikacije, ki jo boste dobili v prijateljskih krogih. Morda boste prvi trenutek v petek, ko boste pričakovali dober razplet nekoliko razočarani, nato vam bo hitro jasno, da bo potrebno vložiti več energije. Pokažite v soboto, ko vam bo s prehodom lune v znamenje tehtnice pri srcu toplo, da nekoga niste pozabili.

Ne spreglej:

KOZOROG

Dejstvo, da niste izkoristili priložnosti, ki se vam je ponujala v preteklem obdobju vas bo tako močno vznemirjalo, da se ne boste sposobni zbrati in se priklopiti na tekoče obveznosti. Čim prej se znebite psihičnih obremenitev, saj lahko le tako zamudite še kakšno zadevo. Na dan lahko pridejo stvari, ki bodo imele čisto drugačen pomen. Prijateljstvo bo v nedeljo, ko se bo luna nahajala v tehtnici igralo zelo zanimivo vlogo.

VODNAR

Zaradi zoprnega nesporazuma, ki vam je ukradel veliko energije se ne boste znali spontano predati. Pravzaprav nimate razlogov, da izgubljate upanje, ter da se zapirate vase. V petek se boste veliko boljše počutili, prav tako si boste zaželeli raznolikosti, sprememba zunanje podobe pa bo zagotovo prava izbira za popestritev vsakdanjika. Proti slabi volji se lahko v nedeljo, ko bo luna v tehtnici borite z vonjem po iskreni ljubezni.

RIBI

Mars v znamenju ovna vam bo povrnil občutek, da ste koristni in da nekaj resnično obvladate, čeprav se niste dolgo pripravljali. Uspeh, ki se vas bo dotaknil, bo tako sladek, da boste začeli sanjariti o temu, kaj bi si v prihodnosti lahko privoščili. Informacija, ki jo boste v petek čisto slučajno slišali, vas bo usmerila v intenzivno razmišljanje o temu, da nekdo do vas ni popolnoma iskren. V nedeljo vas bodo najbolj razveselili komplimenti.

Pripravil: Horoskop.si 

Morda te zanima še: To so 3 znamenja, ki jih v tem tednu čakajo pomembne življenjske lekcije v odnosih

Preberi tudi: To je najbolj AROGANTNO in trmasto astrološko znamenje (hkrati pa tudi najbolj osovraženo)