Skrito v raju: Pri nas nepopisen uspeh, kaj po dveh tednih predvajanja o njej pravijo Hrvati?

29. 5. 2024
Skrito v raju: Pri nas nepopisen uspeh, kaj po dveh tednih predvajanja o njej pravijo Hrvati? (foto: Voyo/posnetek zaslona)
Voyo/posnetek zaslona

Hrvati se strinjajo, serija Skrito v raju je ...

Le nekaj dni prej, preden se je s slovenske televizije serija Skrito v raju poslovila z zadnjo epizodo prve sezone, se je naša mega uspešnica začela predvajati na hrvaškem kanalu RTL. Novico o tem, da se Skrito v raju seli na Hrvaško, je tedaj na svojem Instagram profilu sporočil kar glavni igralec serije Matej Zemljič. 

Ne spreglej:

Po dveh tednih predvajanja na Hrvaškem so zdaj že znani prvi odzivi na serijo, a če gre verjeti komentarjem pod objavami na družabnih kanalih RTL, Hrvati nad serijo sploooooh niso navdušeni. Roko na srce, serija na Hrvaškem niti približno ni požela takšnega navdušenja kot pri nas, a še tisti kometarji, ki jih je mogoče najti pod objavami, govorijo o tem, da je serija našim južnim sosedom preprosto 'brez zveze'.

Instagram/Gaja Filač

Zakaj takšne razlike?

Čeprav je za delanje zaključkov sicer res minilo premalo časa, a dejstvo je, da je serija v Sloveniji že v prvih dneh predvajanja porušila vse rekorde. V nasprotju s  Slovenije o seriji Skrito v raju hrvaški mediji praktično ne poročajo, zato se glede igralcev in snemanja tam ni razvil noben poseben 'hajp'. Kot poročajo drugi mediji, RTL pri promociji serije namreč nima nobene podpore, prav to pa naj bi bil razlog nizke gledanosti prvih nekaj delov.

POP TV

Na odgovor o tem, ali bodo Hrvati v prihodnjih dneh serijo vzljubili ali ne, bomo sicer morali še malo počakati, pri nas pa se že močno veselimo druge sezone. Kdaj si jo bomo lahko ogledali, pa smo zapisale v TEM članku. 

Preberi tudi: