Nataša Pirc Musar razkrila, da še nikoli ni poskusila stvari, ki jo obožujemo skoraj vsi

22. 2. 2024
Nataša Pirc Musar razkrila, da še nikoli ni poskusila stvari, ki jo obožujemo skoraj vsi (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Uganeš, o čem govorimo? 🙈

Žana Vidmar, radijska voditeljica na radiu Aktual, je kot del izziva, ki so ji ga dali na radiu, morala obiskati predsednico Republike Slovenije Natašo Pirc Musar in z njo popiti jutranjo kavo. Vendar njen obisk ni bil tako uspešen, saj je predsednica razkrila, da ne pije kave: "Kakav, kave ne pijem, nisem še niti ene v življenju. Ne paše mi, okus mi ne sede."

Njena naloga je bila del večjega izziva - radijski voditelj Klemen Bunderla je namreč praznoval svoj 40. rojstni dan, za presenečenje so ga "ugrabili", njegovi radijski kolegi pa so morali uspešno izpolniti tri izzive, če so ga želeli dobiti nazaj. "Ugrabitelji" so jim dali tri naloge, najprej je moral Matic Herceg zapeti v Stožicah, potem je morala Žana Vidmar spiti jutranjo kavo s predsednico, za zadnjo nalogo pa je morala Aktualova ekipa v centru s petjem zaslužiti več kot 40 evrov. Vse naloge so uspešno opravili in Klemen jim je bil vrnjen.

Njihovo objavo si lahko pogledaš tukaj:

S tem izzivom smo izvedeli še eno novo zanimivo dejstvo o naši predsednici, ki ima tudi ogromno hobijev. Si na primer vedela, da Nataša Pirc Musar obožuje peko tort? Gre za enega njenih večjih hobijev in če imaš dober spomin, potem se še spomniš, da je torte pekla tudi na predlansko volilno nedeljo, medtem ko je čakala na rezultate predsedniških volitev. Kasneje je razkrila, da je ena od tort, ki jih je spekla, pristala na tleh.

Naša predsednica je zares polna presenečenj! 🥰

Morda te zanima še: Juuuuj! 😍 Nastja Gabor objavila novo fotografijo svoje hčerke (in od prikupnosti stopila srca)

Preberi tudi: To službo sicer opravlja Gaja Filač, glavna igralka Skrito v raju