Ne boš verjela, zaradi katere stvari Nastja Gabor največkrat opozarja Luko Basija

20. 3. 2024
Ne boš verjela, zaradi katere stvari Nastja Gabor največkrat opozarja Luko Basija (foto: Instagram/Golden Boys Hair & Makeup)
Instagram/Golden Boys Hair & Makeup

Simpatična glasbenica je razkrila tudi, kateri od njiju je bolj strogi starš. 

Moramo priznati, da sta Luka Basi in Nastja Gabor eden izmed najbolj prisrčnih glasbenih parov pri nas. Oba sta namreč glasbenika, ki sta vsak v svoji zvrsti pustila pečat in s svojo glasbo razveseljujeta svoje zveste oboževalce. Luka in Nastja, ki sta že vrsto let par, sta si v preteklih letih ustvarila prikupno družinico. Prvorojenca sta poimenovala Tai, kmalu pa se mu je pridružila še sestrica Tia

V nedavnem pogovoru za portal Style.Over.Net je Nastja razkrila tudi, kateri izmed njiju je bolj strog starš. Nastja je povedala, da je ona bolj stroga, sicer oba z Lukom postavljata meje, ampak je ona pri njih bolj vztrajna: "Luka sicer včasih kaj zagrozi, ampak potem svoje kazni ne izpolni, kar mu zbija avtoriteto. Na to ga ves čas opozarjam."

Povedala je tudi, da sta njuna otroka za glasbo zelo zagrizena, starejši Tai ima velik smisel za igranje bobnov, mlajša Tia pa zelo lepo poje. Kljub temu pa pravi, da jima z Luko pustita prosto pot, da se bosta sama odločila, če bosta s tem želela bolj resno nadaljevati. "Učiva ju, ampak pustiva, da sta otroka in da živita svoje otroške sanje, da ne gnjaviva z nekimi stvarmi," je za zgoraj omenjeni medij povedala Nastja.

Poglej, kako prikupna sta njuna otroka:

Instagram/Nastja Gabor

Simpatični par pa letos čaka tudi že težko pričakovana poroka. Nastja in Luka bi se morala poročiti že lani avgusta, vendar so njune načrte prekrižale grozovite poplave, ki so zajele Slovenijo. Pevka je med drugim v epizodi Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner potrdila, da bosta z zaročencem letos le stopila pred oltar. 

"Lahko vam zaupam, da bo poroka poleti in ob morju. Datuma ne želiva razkriti. Ne gre za prikrivanje, ampak bolj za to, da si želiva ta konec tedna le zase. Prav tako ne želiva razkriti lokacije, ker si tam želiva le starše in prijatelje," je razkrila.

Na poroki bo 120 ljudi, kar sicer ni najmanjši krog povabljencev. e zaradi svoje glasbene poti imava velik krog prijateljev. Rekla sva, da bova povabila ljudi, s katerimi smo res povezani. Največ težav pa sva imela pri izbiranju glasbe," je še zaupala Gaborjeva in razkrila, da sta si za glasbenega izvajalca že večkrat premislila, zdaj pa sta se odločila za Samuela Lucasa.

Te morda zanima še: Ima princ William res nezakonskega otroka? Domnevna ljubica zdaj razkrila resnico

Preberi še: To je nova blagovna znamka, ki jo bo lansirala Kylie Jenner (in ne govorimo o kozmetiki)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk