Poglej, kako je Luka Basi na odru prepeval s svojo mami (in kakšno presenečenje ji je pripravil)

8. 4. 2024
Poglej, kako je Luka Basi na odru prepeval s svojo mami (in kakšno presenečenje ji je pripravil) (foto: Instagram/Luka Basi)
Instagram/Luka Basi

Luka ima svojo mamo zelo rad, kar se vidi tudi po tej gesti za njen rojstni dan. 🥰

Priljubljeni glasbenik Luka Basi je pred nekaj dnevi prvič stal na odru s svojo mamo, s katero sta skupaj tudi zapela. Nobena skrivnost ni namreč, da je njegova mama Zofija glasbeno zelo nadarjena -  bila je namreč članica narodnozabavnega ansambla Koroški jeklarji. Z ansamblom so nastopali širom Slovenije, nastopali pa so tudi v Avstriji in Švici.

"En od najlepših najinih spominov," je o njunem prvem nastopu zapisal Basi, ki si bo ta trenutek nedvomno zapomnil za vedno. Ob rojstnem dnevu svoje mame je delil prečudovit zapis, v katerem ji je zaželel vse najboljše, poleg tega pa ji je pripravil tudi veliko presenečenje. Basi je namreč svojo mamo kar preko družbenih omrežij zaprosil, da z njim nastopi na njegovem velikem koncertu, ki bo septembra v Križankah.

Ne spreglej:

Glasbenik je dejal, da si iz srca želi, da bi lahko na njegovem največjem koncertu do zdaj skupaj nekaj zapela. Za pomoč in mnenje se je obrnil tudi na svoje zveste sledilce in oboževalce: "Kaj pravite? Bi morala nastopit z mano na mojem največjem koncertu letos?"  Ni še znano, kako se je njegova mama odzvala na povabilo, me pa smo prepričane, da Lukove oboževalce septembra čaka kar nekaj presenečenj.

Njegovo prikupno objavo si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)

Lukova mama Zofija pa je nastopila tudi v videospotu njegove izbranke Nastje Gabor. Nastja je namreč leta 2022 izdala novo pesem z naslovom Božični čas in tudi video spot, kasneje pa je na vso moč pohvalila svojo taščo oziroma mamo njenega srčnega izbranca Luke Basija. Pokazala je prizor, na katerem sta skupaj, in očitno je, da se tašča in snaha odlično razumeta.

"Tale simpatična, srčna in topla oseba v videospotu pa je naša prava babica. Babica od Taia in Tie.❤️ V spotu je prava faca in jaz ji dam čisto 10ko," pravi Nastja. Očitno je, da se tudi mama Zofija ona pred kamerami odlično znajde. Odnos z njeno snaho je res lep, jasno je, da sta si zelo naklonjeni in da med njima vlada vzajemno spoštovanje.

Nastja z Lukovo mamo Zofijo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Morda te zanima še: O, moj boooog! 😍 Nika Križnar objavila še VEČ fotografij s poroke (in me se topimo)

Preberi tudi: Opaaa! Timi Zajc in njegova izbranka sta si privoščila sanjski dopust - poglej te FOTKE 😍

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk