Znano je, od česa v resnici živi Lorella Flego (po tem, ko so ji ukinili televizijsko oddajo)

8. 7. 2024
Znano je, od česa v resnici živi Lorella Flego (po tem, ko so ji ukinili televizijsko oddajo) (foto: Zen)
Zen

Aha, no, nismo vedeli, da počne tudi to. 

Morda si v medijih zasledila novico, da so veljaki z RTV-ja lanskega septembra uknili življenskostilsko oddajo Lorelle Flego in Ane Tavčar. Oddaja z imenom Sobotno popoldne je sicer že takoj po prvem predvajanju dobila bolj slabe kritike, saj so bili številni prepričani, da oddaja nima prave vsebine, ter da 'voditeljici kar nekaj klepetata med seboj'.

"Prejšnji teden sem med preklapljanjem naletela na hudo bizaren pogovor Ane in Lorelle. Zdaj sem z zamikom preverila in vidim, da je koncept nove oddaje res tak, kot se mi je zdelo, a kar nisem mogla verjeti. En gost, ki ga na hitro odpravita. Potem pa noro veliko besed o totalno nepomembnih stvareh. O bluzah, recimo. Noooooorooooo! Čestitke voditeljicama za samozavest. Ker to, da mislita, da je dovolj, da sta urejeni pred kamero, je res odraz hude samozavesti. V prihodnje vseeno predlagam malo več konkretne vsebine. Nismo vsi navdušeni nad tem, da na dolgo in široko poslušamo neke modne nasvete in opise fotk zvezdnic. In seveda njune medsebojne komplimente. Kaj takega niti na lokalnih televizijah ne vidimo več," je tedaj na svojem družabnem omrežju sicer zapisala Sonja Javornik, letošnja strokovnjakinja v šovu Ljubezen na prvi pogled, istga mnenja pa je bila tudi Nataša Bešter, sicer dolgoletna ustvarjalka televizijske oddaje 4 tačke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lorellaflego (@lorellaflego)

Nataša je takrat zapisala: "Sonja, sama zelo nerada pokritiziram kakšno TV oddajo, ampak tole je pa res pod kritiko ... Pa tako sta se hvalili, kakšno ekipo imata, kaj vse si lahko privoščita. Jaz sem zadnjo oddajo pogledala, ker mi je všeč Hamo, to je bilo pa tudi vse. Škoda odličnega termina, ampak, tako kot mnogi ugotavljajo, tako zdaj na TV Slovenija pač je." Tik po ukinitvi pa je Lorella Flego za portal Zurnal24 povedala, kaj počne po ukinitvi oddaje in kako služi svoj denar.

Trenutno naprej vodim svojo oddajo na TV Koper-Capodistria, poročam o svetovni modi, hodim po svetu in snemam revije, delam intervjuje v zakulisju, srečujem največje oblikovalce, razglabljam o trendih, imam res ogromno navdihujočih debat tudi s psihologi in zdravniki (kot psihologinja mi je to zelo pri srcu) ter naprej ustvarjam vsebine, ki so mi blizu že od nekdaj. Oddaja ima zdaj že dolgoletno tradicijo in s celotno ekipo ustvarjamo v čudoviti harmoniji. Mi prav nič ne manjka! In se seveda pripravljam na Melodije Morja in Sonca, odličen projekt, pri katerem zelo uživam,” je povedala. Lorella je prejšnji vikend sicer stopila pred oltar in se poročila, kako čudovita nevesta je bila pa si lahko pogledaš v TEM članku.

Ne spreglej: