Kaj napoveduje tedenski horoskop za tvoje znamenje med 1. in 7. julijem? ✨

1. 7. 2024
Kaj napoveduje tedenski horoskop za tvoje znamenje med 1. in 7. julijem? ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za prihajajoči teden?

OVEN

Odgovorite v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom, ki prebuja napetost na elektronsko pošto ali klic, da ne boste zamudili pomembnih stvari in kasneje obžalovali.  Samskim ovnom in ovnicam se tokrat ne obeta prav veliko ljubezenskih trenutkov, boste pa zadovoljni z dogajanjem v prijateljskem krogu. Vezani, nikar konec tedna ne dovolite, da bi se dvignilo preveč prahu glede večje odločitve. 

BIK

V začetku tedna vas bo na področju kariere rešilo, da boste dobro založeni s kakovostnim delovanjem in profesionalnostjo. Zanesite se predvsem na lastne izkušnje in sposobnosti. Nekoliko manj ugoden bo petek z energijo lune v znamenju raka na področju posla in finančnih zadev, čeprav boste vlagali vso svojo energijo. V soboto vas bo razvedrilo vabilo, ki ga boste z veseljem sprejeli. 

DVOJČKA

V torek, ko Merkur prehaja v znamenje leva, boste zaznali čudovito energijo, zato boste uživali kjerkoli se boste znašli. V medsebojnih odnosih boste bolj prilagodljivi, zelo duhoviti in pripravljeni na sodelovanje. Zapletenim pogovorom in kompliciranim situacijam boste tudi proti koncu tedna kos. Sproščene energije vas bodo čez vikend prepričale, da na področju čustev ne razmišljajte o morebitnih nesporazumih. 

Preberi še:

RAK

Poskusite v torek, ko Merkur prehaja v znamenje leva v zadevi, ki je do sedaj niste rešili še enkrat, saj boste tokrat bolj pogumni ter premišljeni. Do nekoga, ki bo želel le dobro skušajte biti naklonjeni in prijazni, saj vam bo nasvet prav prišel. Izrazite konec tedna kar čutite v notranjosti, dokler je še čas da določene zadeve rešite in popeljete k srečnim okoliščinam. Samski raki in rakice boste v nedeljo pogumni. 

LEV

Zaradi nedokončanega dela, neprestanih telefonskih klicev in stanja na področju financ boste v teden stopili zmedeni in zelo kritično naravnani. Če boste znali prebuditi potrpežljivost, boste vse skupaj rešili ob pravem času. Na področju čustev boste v soboto, ko nastopi Mlaj vezani znali ustvariti pravo strastno poslastico. Samski, najprej razčistite, kakšno novo ljubezensko dogodivščino si v prihodnosti želite. 

DEVICA

Korak za korakom se boste s pomočjo Merkurja, ki v torek prehaja v znamenje leva dokopali do samozavesti na področju kariere in komunikacije. Čeprav se nekaj ne bo takoj odvilo kot želite, se nikar ne obremenjujte, raje nekoliko znižajte svoja pričakovanja. Počutje bo konec tedna, ko se vas bo dotaknila energija lune v znamenju raka nihalo, saj se ne boste znali odločiti, ali biti sami sabo ali se posvetiti prijateljem in družini.

Preberi tudi:

TEHTNICA

Zadeva, o kateri vztrajno razmišljate že dlje časa, se lahko obrne v čisto drugo smer, zato se potrudite, da boste vse, kar ne bo šlo po planu čim prej razjasnili. Če boste po napornem razmišljanju utrujeni, se ne naprezajte v nedogled, ampak si privoščite krajši oddih ter dovolj spanja. V družinskem okolju v nedeljo, ko bo luna v znamenju leva namesto neprestanega nerganja izkažite pozornost ter prijaznost. 

ŠKORPIJON

Povezali se boste z energijo Sonca v znamenju raka, ter pogumno po dolgem razmisleku naredili večji korak na osebnem področju. Pomembno bo, da boste sredi tedna, ko prihajajo pomembne informacije na kariernem področju nekoga brali med vrsticami. Na ljubezenskem področju se bo v soboto, ko boste čutili energijo Mlaja vse dobro izteklo, toda le v primeru, če se boste znali prilagoditi ljubljeni osebi.

STRELEC

Skušajte o stvareh, ki vas že nekaj časa skrbijo poklepetati z osebo, ki vas je v preteklosti že večkrat rešila ali usmerila. Razširite obzorja in ne mislite da so drugi bolj sposobni od vas, saj je nastopil čas, da se približate zanimivim premikom. V petek bo najbolj pomembno, da preidete k dejanjem glede poslovnih ali finančnih zadev. V soboto, ko nastopi Mlaj, se boste z veseljem poglobili v to, kar globoko v sebi čutite.

Morda te zanima tudi:

KOZOROG

Spoznanje, da niste več pripravljeni biti sami in se boriti za svoj prav vas vodi v mreženje s podobno mislečimi. Skladne vibracije Sonca v znamenju raka vam bodo v veliko pomoč, ko se boste želeli z nekom iskreno pogovoriti. V nedeljo, ko bo luna v levu pozabite na pomembnejše ljubezenske prelomnice, potrebovali boste le več druženja in razmišljanje o tem, kaj si dejansko v prihodnosti sploh želite. 

VODNAR

Na področju čustev prehajate z energijo Venere v znamenju raka v niz velikih pozitivnih sprememb in prebujenih občutkov, ki jim bo potrebno slediti. Skušajte izkoristiti ponujene priložnosti ter pridobiti odgovore, ki vam bodo ponudili bolj jasno sliko. Nikar ne bodite, če se nekdo proti koncu tedna ne bo takoj odzval nestrpni, saj veste, na dobre stvari in ljudi je vredno čakati. V nedeljo si boste želeli, da vas nekdo kočno opazi.

RIBI

Sonce v znamenju raka vas bo povabilo tja, kjer uživate in ste sposobni odmisliti resne stvari in težave. Na trenutke se vam bo zdelo, da je vse skupaj preveč lepo, da bi bilo resnično. V zadnjih dneh tedna se bo vsa pozornost prevesila na področje čustev. Ne bodite kar niste, slabe poteze in neiskreni koraki lahko še dodatno obremenijo ljubezenski odnos. Samski, ostanite takšni kot ste, ter se zaradi drugih nikar ne spreminjajte.

Pripravil: Horoskop.si

Preberi tudi: