Naša priljubljena igralka igralsko kariero obesila na klin (in odprla čisto svoj pasji salon)

22. 4. 2024
Naša priljubljena igralka igralsko kariero obesila na klin (in odprla čisto svoj pasji salon) (foto: Instagram/Antea Mramor Bitenc)
Instagram/Antea Mramor Bitenc

Ni kaj, pogumna poteza! 

Veliki življenjski dogodki nas velikokrat spodbudijo, da poskusimo nekaj novega. Da stopimo na novo življenjsko pot. Prav to se je minulo poletje zgodilo glasbenici in igralki Antei Mramor Bitenc, ki se je bila z družino zaradi avgustovskih uničevalnih poplav primorana izseliti iz svoje hiše.

Ne spreglej:

Kot je Antea povedala za portal Zurnal24, so z družino zavetje v tem času poiskali pri prijateljih, ki se sicer ukvarjajo s pasjo opremo. "V bistvu sem si že od nekdaj želela početi nekaj z živalmi, ker čutim, da je to moje poslanstvo. Potem pa smo s puncami, ki so nas vzele pod streho, po tem, ko so nam poplave uničile hišo, prišle na idejo, da to realiziramo. One imajo namreč že 13 let podjetje in izdelujejo pasjo opremo in so želele vedno še kaj zraven. In ko smo se združile, so ideje padale in smo se na vse pretege trudile in vso energijo vlagale v to, da nam to uspe postaviti. In nam je," je novinarki portala Zurnal24 razkrila Antea. Antea je v teh dneh svoje sanje čisto zares uresničila in v Trzinu odprla vrata svojega salona za urejanje kužkov in muck, za opravljanje tega dela pa je v minulem letu Antea opravila tudi ustrezen tečaj.

Poglej, kako je najavila odprtje svojega salona:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOOMP (@loomp_)

"Z največjim veseljem in ponosom vam predstavljamo naš novi Loomp salon za pse in mačke! 🐶🐩🐾 Vrata, ki smo jih vztrajno zapirala, so sedaj široko odprta in vabljeni, da pripeljete vaše ljubljenčke na razvajanje! 🥰 Več informacij pa bomo še vsak dan sproti dajale na naš story, zato spremljajte še naprej!🥰🤗💐," je zapisala v svoji zadnji Instagram objavi.

Anteo si sicer v medijskem svetu prvič spoznala kot tekmovalko v oddaji Slovenija ima talent leta 2010, ki je za svoj nastop prejela stoječe ovacije, sodelovala je tudi pri izredno priljubljenem muzikalu Cvetje v jeseni, na Planet TV pa je delala tudi kot kot urednica oddaje Planet Vau.

Instagram.com/@UrošBitenc

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk