Gaja Filač razkrila, kaj bi bila po poklicu, če ne bi bila igralka in tega res nismo pričakovale

20. 2. 2024
Gaja Filač razkrila, kaj bi bila po poklicu, če ne bi bila igralka in tega res nismo pričakovale (foto: POP TV)
POP TV

S soigralcem Matejem Zemljičem sta sodelovala v navihani igri, ki je razkrila veliko skrivnosti. 

Priljubljena igralca Gaja Filač in Matej Zemljič, ki ju trenutno lahko spremljamo v najnovejši slovenski seriji Skrito v raju, sta bila postavljena pred prav poseben izziv - opraviti sta morala test prijateljstva in pokazati, kako dobro se pravzaprav poznata. Kot kaže sta izziv opravljala kar na snemanju, objavljen pa je na spletni strani 24ur.com.

POP TV

Prvo vprašanje se je tako glasilo: "Če Gaja ne bi bila igralka, bi bila ..." in igralca sta morala dopolniti manjkajočo trditev. Gaja se je ob njej prisrčno nasmejala, nato pa sta oba imela nekaj časa, da razmislita. Gajin odgovor je razkril, da bi se odločila za poklic psihologa, medtem ko je Matej ugibal, da bi se odločila za poklic veterinarke. "Kakšna veterinarka? Od kdaj? To je pa prav stereotipno," se je potem ko je videla Matejev odgovor pošalila Gaja.

Temu je seveda sledilo logično vprašanje, kaj bi bil po poklicu Matej, če ne bi bil igralec. Gaja je odgovorila, da bi Matej zagotovo postal fitnes trener, Matej pa je napisal kar igralec. "Nimam B plana," je rekel. "Moraš imeti B plan, a ti tega mami ni povedala?" je šaljivo odgovorila Gaja. Vendar ga tudi Gaja več kot očitno ne potrebuje.

Instagram/Matej Zemljič

Gaja je namreč stara znanka televizijskih kamer. Če imaš doma otroke, potem si jo zagotovo že kdaj spremljala v oddaji Krompir, v kateri s so-voditeljem Klemenom Kovačičem zabavata otroke v sklopu sobote oddaje ŽivŽav. Gajo si sicer lahko videla tudi v obeh delih filma Košarkar naj bo, nastopila je tudi v izredno priljubljeni seriji Ena žlahtna štorija, igrala je v seriji Jezero in Leninov park, med svoje največje uspehe pa zagotovo šteje tudi sodelovanje pri BBC-jevi seriji Love, Lies and Records.

Morda te zanima še: Si vedela, da se mali Kevin (Skrito v raju) ukvarja s tem nenavadnim športom?

Preberi tudi: Hahah! Luka Dončić želel atraktivno zabiti, a to, kar je sledilo, je nasmejalo vse (VIDEO)

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju