Delovna akcija: Gledalci ogorčeni nad poginulo mišjo in umazanim straniščem, POP TV pojasnjuje ozadje

29. 3. 2024
Delovna akcija: Gledalci ogorčeni nad poginulo mišjo in umazanim straniščem, POP TV pojasnjuje ozadje (foto: Voyo/posnetek zaslona)
Voyo/posnetek zaslona

V zadnji oddaji Delovne akcije je mnogo gledalcev zmotil nered, v katerem živita Lia in njen brat Jan. Kakšno je ozadje zgodbe?

Zadnja oddaja Delovne akcije je pri nekaterih gledalcih pustila zelo mešane občutke. 22-letna Lia in njen 17-letni brat Jan namreč živita v zelo dotrajanem stanovanju, kamor sta se po ločitvi staršev preselila skupaj z očetom. Stanovanje jim je odstopil nono, ki živi v drugem delu hiše.

Stranišče ni v uporabi.

Stranišče ni v uporabi.

Voyo/posnetek zaslona

Po tragični smrti očeta leta 2021, ko sta bila Lia in Jan stara 19 in 14 let, sta ostala v stanovanju sama. Lia je prevzela skrb za mlajšega brata. Poiskala si je službo, danes poskuša doštudirati, v šolo se več ur vsak dan vozi v Italijo z avtobusom in vlakom. Poleg tega skrbi za stanovanje in brata Jana, ki obiskuje še srednjo šolo.

Ne spreglej:

Na družbenih omrežjih so se pojavili številni komentarji, mnogo gledalcev je dvomilo, da brat in sestra res živita v takšnem stanovanju. Menili so, da je preveč neurejeno in nečisto, da bi lahko kdo tam živel. Za pojasnilo, ali res nihče ne živi v stanovanju, je Metropolitan.si prosil POP TV, pojasnili so: "Ne, ne drži. V stanovanju živita Lia in Jan, občasno tudi mama. Tudi nono, ki prebiva v drugem delu hiše, si z njima deli stranišče in kopalnico."

Gledalce je zmotilo zelo umazano stranišče. Na POP TV so za Metropolitan.si pojasnili, da stranišče, ki so ga videli gledalci, ni v uporabi. "Lia in Jan sta si do prenove delila stranišče z Nonom. To je po prenovi ostalo dedku, Lia in Jan pa sta dobila prenovljeno stranišče. Ker se njun dedek ni hotel izpostavljati, tudi mi nismo izpostavljali zgodbe s straniščem."

Dnevna soba

Dnevna soba

Voyo/posnetek zaslona

Kaj pa poginula miš v kuhinji? "Miška, ki se je znašla v kuhinji, pa je bila spregledana, najbrž, ker je poginila kak dan prej, sploh pa se oba otroka tega prostora izogibata, saj je tam umrl oče. S prenovo je prostor dobil novo energijo - še eno priložnost," so za omenjeni portal še dodali s POP TV.

Vir: Metropolitan.si

Morda te zanima še: O, joj! Svetovno znani par nenadoma prekinil zaroko (in vse pustil odprtih ust)

Preberi tudi: Predsednica Nataša Pirc Musar spregovorila o sinu in razkrila, ali bo kmalu postala babica

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ