Kaj se je zgodilo z videom, ki je sprl Challeta in Zlatka? Zdaj se je oglasil še Pero Martić

5. 7. 2024
Kaj se je zgodilo z videom, ki je sprl Challeta in Zlatka? Zdaj se je oglasil še Pero Martić (foto: Screenshot/TikTok)
Screenshot/TikTok

Hja, vse skupaj je bilo močno napeto.

Pretekli teden smo napeto spremljali javen obračun med Zlatkom in Challetom Salletom. Pod drobnogledom se je znašel ravno Challe, saj je Zlatko v svoji novi pesmi izrekel nekaj hudih obtožb. Challetu v pesmi očita, da se je intimno zapletal z mladoletnimi dekleti, kar so nekatera dekleta tudi javno izpostavila na družbenih omrežjih. Povod za sedemminutno pesem, ki je v enem dnevu pridobilo skoraj 300.000 ogledov, zdaj pa jih ima že več kot 700.000, je bila Challejeva kritika na račun Zlatka v podkastu Pera Martića, zaradi katere je Zlatko zahteval opravičilo, a ga ni prejel.

Challe Salle je v pogovoru pri Martiću izrekel kar nekaj negativnih stvari o Zlatku. Med drugim ga je označil za zahrbtnega in dvoličnega človeka. "V zadnjem letu imajo njegove pesmi od tri do pet tisoč ogledov. Nobeden več ga ne posluša, ni relevanten. Realno gledano, na tej slovenski sceni ni niti enega glasbenika, ki bi mi bil enakovreden po številu ogledov in po uspehih, ki sem jih dosegel," se je še pohvalil.

Mnogi so si želeli pogledati, kaj dejansko je Challe dejal v pogovoru, vendar ga je Martić kmalu v celoti izbrisal. Kmalu pa se je pojavil videoposnetek, v katerem so zbrane vse kritike Challeta, ki jih je povedal na račun Zlatka. Za Žurnal je Martić zdaj poudaril, da se v spor ne želi vmešavati, zato na to tematiko ne bo dajal izjav.

Videoposnetek je še vedno na voljo za poslušanje:

@nepridiprav.official Drama Saleta in Zlatkota. Povzetek iz streama, kjer Sale govori o sebi, svojih uspehih in o tem kakšen je Zlatko. #challesalle #zlatko #drama #peromartic #stream #zelva #disstrack #diss #content #slovenija #fyp ♬ original sound - NEPRIDIPRAV

Ne spreglej: