Priljubljeni igralec Bojan Emeršič naredil izjemo in v javnosti pokazal oba sinova (FOTO)

17. 4. 2024
Priljubljeni igralec Bojan Emeršič naredil izjemo in v javnosti pokazal oba sinova (FOTO) (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Podprli so ženo in mamo Viktorijo Bencik Emeršič, ki je nastopila na tradicionalnem koncertu igralskega ansambla MGL.

Priljubljeni igralec Bojan Emeršič in njegova žena Viktorija Bencik Emeršič sta poročena že malce več kot deset let, skupaj pa že več kot petnajst. Večkrat sta že poudarila, da je ključ do uspeha poslušanje in razumevanje. Zakonca Emeršič sta oba igralca, kar jima še toliko bolj pomaga pri razumevanju drug drugega, skupaj pa imata tudi dva sinova - Tiborja in Oskarja.

Ne spreglej:

Par svoje družine ne izpostavlja javnosti, v zadnjem času pa so bili večkrat videni na gledaliških prireditvah, kjer je nastopal eden od staršev. Tako je bilo tudi v ponedeljek, ko je v Kinu Šiška potekal tradicionalni koncert igralskega ansambla MGL. Letošnji koncert je bil še posebej zanimiv, saj so se igralci spominjali velikih glasbenih imen, ki so ustvarjali ali pa še vedno ustvarjajo slovensko in svetovno glasbeno zgodovino. 

Viktorija je članica igralskega ansambla MGL že od 1. oktobra 2011, zato je nastopila tudi na tem koncertu, kjer so se igralci za nekaj minut prelevili v glasbenike in razkazali svoje vokalne sposobnosti. V občinstvu pa so jo podprli tudi mož Bojan in sinova. Po koncertu pa je prikupno družinico ujel tudi fotograf in skupaj so zapozirali pred kamero.

Fotografijo si lahko pogledaš tukaj:

Mediaspeed

Viktorija je zares talentirana igralka in tudi pevka, kar je že velikokrat dokazala. Maja lani je Mestno gledališče ljubljansko namreč objavilo posnetek Viktorije, kako poje vsem dobro znano pesem Flowers pevke Miley Cyrus. Uspešna igralka se je takrat namreč pripravljala na še en koncert z imenom Zgodovina ljubezni, ki sta ga skupaj pripravljala MGL in AGRFT.

Posnetek si lahko pogledaš tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mestno gledališče ljubljansko (@gledalisce_mgl)

Par je lani spregovoril tudi za časopis Delo in povedal, da sta si med seboj zelo različna - on ima rad kaos, ona pa je zelo organizirana, on se navdušuje nad jugom, ona ima raje skandinavske dežele. "Zdi se mi v redu, da sva različna. Nikoli pa ne posegava v to, da bi se mogel kdo od naju spremeniti," je takrat o njunem odnosu povedal Bojan.

Morda te zanima še: Nika Križnar objavila nove poročne fotografije in ne boš verjela, KDO je pripravil njeno poročno torto (FOTO)

Preberi tudi: Legendarni Andrej Hofer se poslavlja in nikoli ne uganeš, katera znana Slovenka ga bo nadomestila