Oooo! Anamaria Goltes prvič po porodu v javnosti - poglej, kaj sta počeli z Gabrielo (FOTO) 😍

11. 2. 2024
Nasplošno je bila za njim čudovita igra, kar lahko mogoče pripišemo tudi dejstvu, da sta bili včeraj med občinstvom dve prav posebni gostje - njegovi Anamaria in Gabriela. (foto: Instagram/Anamaria Goltes)
Instagram/Anamaria Goltes

Kaj pa je takrat počel Luka? 🤔

Na včerjašnji košarkarski tekmi proti ekipi Utah Jazz je Dončićev Dallas prepričljivo zmagal, Luka Dončić pa je svoji ekipi priboril kar 32 točk. Nasplošno je bila za njim čudovita igra, kar lahko mogoče pripišemo tudi dejstvu, da sta bili včeraj med občinstvom dve prav posebni gostje - njegovi Anamaria in Gabriela.

Včeraj je bila namreč čisto prva tekma, katero si je "ogledala" tudi mala Gabriela in Luka je to prav posebno priložnost obeležil s fotografijo na njegovem družbenem omrežju Instagram. Objavil je namreč fotografijo, na kateri skupaj z Anamario pozirata ob vozičku z malo Gabrielo. Ob sliko pa je zapisal: "First game😘" in dodal še celo vrsto 😍 emojijev. 

Prikupno fotografijo si lahko pogledaš tukaj: 

Instagram/Luka Dončić

Anamaria in Luka sta ponosna starša, ki sta zdaj hčerko prvič predstavila v javnosti. Njuna prvorojenka je pred kratkim tudi praznovala dva meseca, starša pa sta ji ob tej priložnosti podarila ujemajoči se jeans jakni. Čeprav smo mislili, da nas zvezdniški par ne bo tako pogosto razveseljeval z družinskimi fotografijami, se zdi, da novopečena starša vseeno vse pogosteje z nami delita utrinke njihovega življenja. 

Instagram/Luka Dončić

Njegova družina je Luki v veliko oporo, pred časom je namreč na vprašanje, v kolikšni meri mu Anamaria pomaga pri soočanju s pritiskom, odgovoril: "Veliko. Spoznal sem jo na Hrvaškem v istem kampu, kamor hodim zdaj. Spoznal sem jo, ko sva bila stara 11 let. Res sem vesel, da jo imam, super je. Zelo mi pomaga. Zunaj je velik pritisk, ko pridem domov, ni govora o košarki. Ne mara košarke, a gre na vsako tekmo. Zdaj ji je všeč, vendar ji prej ni bila. Kar je zame dobro, to mi je res všeč," je še povedal Dončić. 

Morda te zanima še: Anamaria Goltes pokazala, kako preživlja čas z Gabrielo, Luka pa medtem ... (FOTO)

Preberi tudi: Kot da še ni dovolj, nove skrbi za Kate Middleton: Njen kontroverzni stric odhaja v resničnostni šov

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije