Dokumentarec o Meghan Markle razkril, da se je njuna ljubezen s Harryjem začela na Instagramu (+druge PODROBNOSTI)

Novi dokumentarec je na plan potegnil številne podrobnosti iz življenja Meghan Markle. 😍

Dokumentarec o Meghan Markle razkril, da se je njuna ljubezen s Harryjem začela na Instagramu (+druge PODROBNOSTI) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2019

V teh dneh je luč sveta ugledal novi 'težko pričakovani) dokumentarec o življenju Meghan Markle, Meghan Markle : Movies, Marriage & Motherhood. 

V njem naj bi bile razkrite podrobnosti njene ločitve s Trevorjem Engelsonom, ter tudi podrobnosti začetka njune zveze s Harryjem, ki so bile do zdaj pred javnostjo skrite. 

Novega dokumentarca na Youtube sicer nismo uspeli najti, smo pa zato naleteli na številne druge, ki so se pred njim že dotaknili življenja ene najbolj priljubljenih žensk tega časa. 

V enem od omenjenih dokumentarcev smo tako naleteli na zanimiv podatek, ki razkriva, da se je ljubezen med Meghan in Harryjem v resnici začela na Instagramu.

Tako so povedali v dokumentarni oddaji:

"Po ločitvi se je Meghan s prijateljicami odpravila v Evropo, in se med drugim ustavila tudi v Londonu. Tam je imela tudi nekaj prijateljic, tudi modno oblikovalko Misho Nunu, ki je Meghan predstavila svojim številnim elitnim prijateljem. Med njimi je bila tudi Violet, ki je tedaj delala kot predstavnica za stike z javnostmi pri blagovni znamki Ralph Laurent, in je ob posebnih priložnostih v njihova oblačila odela tudi Meghan Markle. 

Dekleta so ob tem vzpostavile takšno prijateljstvo, da sta Violet in Misha Meghan povabili, da z njima sede v VIP ložo teniškega turnirja Wimbledon, kjer je na igrišču spremljala svojo prijateljico Sereno Williams.

/.../ Med tem časom naj bi Violet Meghan predlagala, da bi ji njen prijatelj Harry verjetno bil zelo všeč. Zanimivo za kraljevo romanco je, da se je začela na Instagramu, saj je Harry najprej predgledal Meghanin Instagram profil, ona pa je pregledala njegovega. Violet je bila v resnici tista, ki ju je 'spravila' skupaj."

No, dokumentarec je razkril številne zanimive podrobnosti njune ljubezni, med drugim tudi to, da je Meghan Harryja svojim prijateljem predstavila z imenom 'Has'. 

Celoten dokumentarni film si lahko pogledaš tukaj:

Fotografije: Profimedia

Preberi še: "Ti si dekle, ki si ga želim" (Iskren zapis moškega, ki bi si ga morala prebrati vsaka ženska)

Priporočamo tudi: Našli smo NIKOLI OBJAVLJENE fotografije počitnic Meghan Markle (objava je bila v ZDA prepovedana!)