Do konca julija potekajo izbori

Pred dnevi se je na POP TV končalo zbiranje prijav za prvi resničnostni šov v naravi Kmetija, katerega voditeljica bo viktorica popularnosti Špela Močnik.

13. 7. 2007

V dobrem mesecu se je za Kmetijo prijavilo doslej rekordno število oseb za sodelovanje v resničnostnih šovih pri nas – kar 1926, do konca julija pa bodo potekali izbori

V šovu bo tekmovalo 12 kandidatov, 6 žensk in 6 moških, ki jih bo izbirala produkcijsko-kreativna ekipa šova na POP TV. Na kmetiji bodo sredi neokrnjene narave 10 tednov pripravljeni preživeti tako, kot so živeli naši pradedje in prababice. Med 12 izbranci, ki so trdno prepričani, da lahko brez kakršne koli pomoči zunanjega sveta preživijo deset tednov in zmagajo, bo le en prejel bogato nagrado: 50.000 evrov.

Šov bo vodila Špela

Simpatična 26-letna Ljubljančanka Špela Močnik je v javnosti že dobro poznano in uveljavljeno ime. Špela je namreč svojo novinarsko pot začela že pred sedmimi leti (leta 2000) na lokalni televiziji Studio Signal kot novinarka, voditeljica in programska urednica. Na televiziji je bila štiri leta, pripravljala je prispevke s terena ter vodila informativno in pogovorno oddajo z gosti. V radijske vode se je podala leta 2003 in bila na Radiu Glas Ljubljana moderatorka ter novinarka jutranjega in dopoldanskega programa. Že tri leta je znan glas jutranjega šova Hitova budilka, na Radiu Hit vodi tudi informativni program. Za svoje delo je od poslušalcev letos prejela prestižno medijsko nagrado – viktorja popularnosti. Špeli, kot pravi, prostega časa ostane bolj malo, a ga z veseljem izkoristi za šport (smučanje, tenis, tek, rolanje ...) in veliko strast do knjig in filma.

Kaj pravi:

»Vodenje resničnostnega šova Kmetija mi vsekakor predstavlja nov velik izziv, ki se ga že veselim. Jedro ekipe, v kateri je mnogo prekaljenih »resničnostnih« ustvarjalcev POP TV-ja, sem že spoznala, prav tako smo se že precej pogovarjali o projektu, ki bo očitno še kako zanimiv. Še najbolj me tako v tem trenutku muči radovednost, kakšni so prijavljeni tekmovalci, ki bodo 10 tednov čisto sami vodili Kmetijo in, upajmo, pri tem pokazali veliko mero iznajdljivosti, saj jo bodo glede na koncept šova še kako potrebovali.«