Divja in ljubosumna Jennifer Lopez

Čeprav je bila Jennifer Lopez tista, ki je pred skoraj dvema letoma končala zvezo z Marcom Anthonyjem, je zdaj ljubosumna, ker si je našel novo ljubezen. Predvsem jo pekli, ker gre za veliko mlajšo in celo veliko bogatejšo žensko, kot je sama ...

24. 3. 2013

Jennifer Lopez (43 let) je povsem iz sebe, ker se je Marc Anthony (44 let) zaljubil v komaj 22-letno Chloe Green.

Saj ne, da bi bila ljubosumna, ker ne žaluje več za njo, jezi jo, ker je Chole za pol mlajša in poleg vsega še nesramno bogata.

Njen oče je namreč milijarder Philip Green (60 let), ustanovitelj blagovne znamke oblačil Top Shop. Njegovo premoženje ocenjujejo kar na 1,2 milijarde funtov. To pomeni, da je mladenka krepko bogatejša od že tako nesramno bogate Jennifer Lopez, ki naj bi imela 110 milijonov dolarjev. Marc očitno teh težav nima, saj je pred kratkim, ko je njegov sin praznoval 12. rojstni dan, povabil tudi Jennifer in njenega novega spremljevalca, 24-letnega Casperja Smarta.

Sam pravi, da nima nič proti zvezi bivše žene in postavnega mladca. Njej pa gre očitno v nos, da je bivši mož srečno zaljubljen v mlajšo in veliko bogatejšo. Ni pa Chloe prvo dekle, ki jo je imel Marc po Jennifer. Lani so ga ujeli z venezuelsko manekenko Shannon De Limu. A je bil to očitno le flirt.

Slabi dve leti sta minili, odkar sta se Jennifer in Marc razšla. Poročena sta bila sedem let in pri njiju se je prav to sedmo res izkazalo za usodno.

"Odločila sva se, da bova najin zakon končala. To je bila težka odločitev, vendar sva se dogovorila o vseh stvareh. Je težko obdobje za vse vpletene, zato prosimo vse, da spoštujejo najino zasebnost," sta zapisala v skupni izjavi.

Par ima skupaj tudi triletna dvojčka Maxa in Emmo. Vlogo za ločitev je Marc vložil devet mesecev pozneje, in sicer lani aprila.

Za vzrok pa je napisal nepremostljive razlike. Anthony je tudi zaprosil za skupno skrbništvo nad dvojčkoma. Marc in Jennifer sta oba doma iz New Yorka, oboji starši pa so portoriškega rodu. Lopezova je bila pred njim poročena že dvakrat, medtem ko je Marc imel samo eno bivšo ženo.

lopez

Sandra Bratuša za Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri