Denise Richards noče več sinov Charlieja Sheena

Igralka Denise Richards, nekdanja soproga težavnega hollywoodskega zvezdnika Charlieja Sheena, je losangeleški Oddelek za otroke in družino obvestila, da noče več skrbeti za njegova nasilna dvojčka, ki ju je dobil v zakonu z Brooke Mueller.

Denise pravi, da se 
štiriletna dvojčka 
Max in Bob znašata 
nad njenimi 
hčerkami in psi, 
zato jima noče biti 
več 'nadomestna 
mati'.  (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2013

Nekdanja soproga 48-letnega Charlieja Sheena, 42-letna Denise Richards, ne želi več skrbeti za fantka, ki ju je igralec dobil v zakonu s 36-letno Brooke Mueller. Denise je začasno skrbništvo nad štiriletnima dvojčkoma Bobom in Maxom dobila, ko se je njuna mama Brooke junija odločila že za 21. zdravljenje odvisnosti od mamil.

Oddelek za otroke in družino v Los Angelesu se je namreč odločil, da je zaradi njene odvisnosti od mamil okolje, v katerem živi, prenevarno za fantka.

Pred kratkim pa je Denise pisno obvestila Oddelek za otroke in družino, da noče več skrbeti za dvojčka, ker sistematično maltretirata njene hčerke in pse. Ameriški spletni portal TMZ poroča, da se Bob in Max neprestano izživljata nad njenimi hčerkami, devetletno Sam in osemletno Lolo, ki ju ima s Sheenom, ter dveletno Eloise, ki jo je posvojila. Zvezdnica trdi, da sta štiriletnika davila njene hčerke, jih udarjala v glavo, obraz in trebuh, praskala, škropila, pljuvala in celo obmetavala s svojimi fekalijami. Bob je na Sam celo vrgel igračko in jo tako hudo poškodoval, da je morala obiskati zdravnika.

Dvojčka sta svoj bes sproščala tudi na njenih psih, ki sta jih tepla po glavi, davila, grabila za vrat in dvigovala ter toliko časa držala v zraku, da so cvilili od bolečin. Svoji slavni 'nadomestni mami' sta rekla, da jih želita poškodovati in ubiti, z nasilnim vedenjem pa sta nadaljevala tudi v vrtcu, v katerem sta maltretirala otroke in uslužbence. Denise za njuno agresivno vedenje v celoti krivi Brooke in dodaja, da imata otroka zaradi obdobja, ki sta ga preživela s svojo mamo, odvisno od mamil, strašanske nočne more. Denise ju je zaradi tega hotela odpeljati na terapijo, a ji Brooke ni dovolila.

Brooke je debela čudakinja

Njun očka Charlie Sheen je Brooke po nje­nem neuspešnem poskusu, da bi sodišče zanj odredilo prepoved približevanja, označil za debelo čudakinjo. "Ah, mimogrede, tole zjutraj je bil dober poskus, Brooke. Ti si debela čudakinja, ki bo izgubila vsakič, ko se bo poskušala postaviti med mano in moja fanta," je napisal na Twitterju. Že naslednji dan je na istem družabnem omrežju objavil še bizarno 'rojstnodnevno' sporočilo zanjo, čeprav je 36. rojstni dan praznovala že avgusta.

Objavil je fotografijo kosa torte, na katerem je ročna bomba. Brooke, ki je kliniko za zdravljenje odvisnosti zapustila prejšnji mesec, je sodno prepoved približevanja za Charlieja zahtevala zato, ker naj bi ji grozil in sabotiral njeno treznost. To je po njenem počel z namenom, da bi jo ohranjal čim dlje od sinov. Nova sodna obravnava je napovedana za naslednji mesec.

Sicer pa Denise dvojčkov ne sme odpeljati niti na obisk k Charlieju, ki je v sporu z Oddelkom za otroke in družino. Igralec je tamkajšnje uslužbence namreč obdolžil, da so nesposobni, svoje kritike pa je pojas­njeval s trditvami, da sta bila dvojčka v nevarnosti, ker so jima dopustili, da sta brez nadzora prespala pri Brooke. Charlie je že takrat na Twitterju napadel svojo nekdanjo soprogo, ki ji je sporočil, da je zlobna in bedna 'luzerka'.

Tim Jeras za revijo Nova