Denis Avdić bo drugič očka!

Kar dva slovenska televizijska voditelja si bosta leto 2018 zapomnila po svojevrstni družinski sreči.

Denis Avdić bo drugič očka! (foto: POP TV) POP TV
6. 9. 2018

Tako Lado Bizovičar kot Denis Avdić bosta opravičila očetovski naziv. Lado se je že pred dobrim tednom razveselil otroškega joka hčerkice, Denis pa je svojim poslušalcem pred nekaj dnevi veselo novico zaupal kar prek radijskih valov.

Denis Avdić je kar med jutranjim programom s poslušalci delil veselo novico, da se bo družinica povečala.

Njegova Ana je drugič noseča.

Sijajno novico je delil s svojimi poslušalci in povedal, da je njegova Ana ponovno noseča, in sicer se bodo razveselili še enega fantka.

Na spletni strani je objavil tudi posnetek svojega pogovora s prvorojencem Timom, ki je za bratca že izbral dokaj nenavadno ime.

 

A post shared by Denis (@dennis.avdic) on

Denis: "In kako bo bratcu ime?"

Tim: "Doni."

Denis: "Zakaj pa?"

Tim: "Ker je tako ime ninja želvi." (o.p. Liku iz risanke Ninja Turtles je ime Donatello)

Tim je na vprašanje, ali bi imel sestro, dejal, da raje bratca. "Da bova oba fantka, da se bova igrala in delila igrače," je še povedal Denisov 5-letni sin.

V nadaljevanju pogovora se je Denis še pošalil, da mu bo torej Božiček prinesel le bratca in nobenih igrač, s čimer pa se Tim ni ravno strinjal.

 

A post shared by Denis (@dennis.avdic) on

V radijskem programu je Avdić poslušalcem zaupal tudi, da sta z Ano prestala težko izkušnjo, saj sta eno nosečnost morala prekiniti.

"Čakali smo tako dolgo zaradi tega, ker je bila slaba izkušnja prej, ko ni bilo vse v redu in ko se je moralo prekiniti. Včeraj pa je bilo potrjeno in zdaj nam je en tak kamen padel dol," je ves ganjen povedal Denis.

Letos smo že na veliko pisali o številnih novopečenih slovenskih zvezdniških starših ...

Naraščaja pa so se razveselili tudi nekateri radijski voditelji. Avgusta je mamica postala Jana Morelj, pred njo je drugič postala mamica Ivjana Banić, decembra pa se bo tako novega naraščaja razveselil tudi Denis Avdić.

Foto: Darja Štravs Tisu, Instagram.com/@dennis.avdic

Preberi še: To so prvi zmenki, ki najverjetneje vodijo k poroki

Priporočamo tudi: Vojvodinja Meghan in princ Harry ne bosta zakonska skrbnika svojih otrok