Demi Moore zaljubljena, njeni otroci pa sovražijo Ashtona!

Verjetno se še spomnite, kako ljubko sta Demi Moore in Ashton Kutcher delovala v starih, dobrih časih, ko sta bila še skupaj. In kako sladko ga je bilo videti, Ashtona namreč, ko se je tako odlično razumel z otroci svoje takrat še najdražje Demi. Pa danes?

7. 12. 2011

Hči Demi Moore je o lahkoživem očimu povedala tole:

"... čudovit odnos z Ashtonom je šel rakom žvižgat. Otroci ga sovražimo. Nam kdo to lahko zameri? Tip je vendar varal našo mamo!"

Pred časom so Rumer, Scout in Tallualh (Demijevi otroci iz zakona z Bruce Willisem) Ashtona pogosto naslavljali z 'Mod' (okrajšava za 'My Other Dad' oz. v prevodu 'moj drugi oče'). No, zdaj pa se dekleta o Ashtonu še vedno pogovarjajo kot o 'Modu', le da ima okrajšava zdaj drugačen pomen. Zdaj pomeni: 'Major Offensive D***head' (v grobem prevodu: En velik ogaben k***).

Kreativno, ni kaj ;)

Medtem pa gre življenje dalje tudi za Demi Moore ...

Demi Moore je spet zaljubljena!

Le dva tedna po tem, ko je Demi Moore naznanila, da se ločuje od Ashtona Kutcherja, je igralka ponovno zaljubljena.

Menda je njeno srce osvojil Scott-Vincent Borba, lastnik kozmetične hiše Borba.

Moorova in Borba se poznata že nekaj časa, a sta se šele v zadnjem času zbližala in se odločila, da bosta prijateljstvo spremenila v romanco.

“Dolgo se poznata, Scott pa je bil ob Demi ves čas, ko je imela težave z Ashtonom. Scott-Vincent svoje ljubezenske zveze z lahkoto ohranja skrivne, saj je pogosto v družbi svojih slavnih strank. No, zaradi Demi pa je povsem izgubil glavo in njuno razmerje ima potencial,” je izjavil dobro obveščeni vir, ki je blizu novopečenemu parčku.

Za še več sveže dnevne doze tračev - klikni na Govori.se!