Demi Moore še vedno nori za mladimi fanti

Zdi se, da je strast do mlajših moških močnejša od nje in njenega razuma. Po izjavah očividcev se je igralka Demi Moore na nedavnem dopustu v Mehiki vedla že kar rahlo neprimerno in neokusno, saj se je spogledovala in zapeljevala skoraj vsakega mlajšega moškega, ki je šel mimo nje.

24. 1. 2013

Po ločitvi od 16 let mlajšega igralskega kolega Ashtona Kutcherja se je 50-letna Demi Moore zapletla v kratkotrajno razmerje s 25-letnim trgovcem z umetninami Vitom Schnabelom, zdaj pa očitno nadaljuje lov na mladeniče.

Harry MortonŠe pred kratkim so se ameriški tabloidi razpisali o tem, da je v zvezi z 31-letnim lastnikom restavracije Harryjem Mortonom, s katerim so jo v zadnjih tednih večkrat videli na zmenku.

"Demi je bila zelo vesela med druženjem z njim," je razkril očividec, ki ju je videl na romantični večerji v neki restavraciji na Beverly Hillsu.

"Dajala je vtis, kot da zares uživa v njegovi družbi," je še zatrdil vir in dodal, da sta se Demi in Harry družila tudi v njenem domovanju. Harry ima očitno rad slavne dame, saj je bil leta 2006 v zvezi s težavno 26-letno igralko Lindsay Lohan, pred približno tremi leti pa so ga povezovali celo s 43-letno zvezdnico Jennifer Aniston.

"Trenutno se le spoznavata. Demi se dobro počuti in se veseli prihodnosti," je še povedal vir.

Uživala v meditaciji in masažah

No, očitno pa je tudi Harry že pozabljen, saj se je med nedavnim dopustom v Mehiki zabavala s še enim mlajšim moškim. To serijsko 'cougar' žensko, kot ji pravijo Američani, kar v prevodu pomeni puma, ženska, ki ima rada mlajše moške, so fotografirali na plaži, kjer ji je družbo delal mlad, mišičast in tetoviran spremljevalec. Ko je prišla iz vode, je bila videti srečna in sproščena, v miniaturnem bikiniju pa je pokazala lepo zagorelo polt.

Demi je zadnjih nekaj tednov preživela v turističnem središču Amansala Eco Chic Resort, kjer se je ukvarjala z meditacijo in uživala v masažah, sodeč po njenem videzu pa ji je počitek v mehiškem raju dobro del.

Osvajala celo 17-letnika

Igralka je v Mehiko odpotovala 23. decembra, le dva dni po tem, ko je njen tretji soprog Ashton Kutcher vložil zahtevo za ločitev. To je bil res težek konec še težjega leta zanjo, saj je bila med drugim tudi v kliniki za zdravljenje odvisnosti. Menda pa je v Mehiko pred božičem odpotovala po strogem ukazu svojih hčerk, Rumer, Scout in Tallulah, ki jih je močno zaskrbelo njeno stanje po ločitvi od Ashtona. Dekleta so ji zato postavila ultimat – ali se bo zbrala in si uredila življenje ali pa bodo prekinile vse stike z njo. Še posebej Rumer je lani razbesnela novica, da je njena slavna mama v zvezi s pol mlajšim Schnabelom, očitno pa ji v tem pogledu ni pomagal niti dopust v vroči Mehiki, saj se je tam menda vedla že kar rahlo neokusno.

"Preskočila je večino aktivnosti in zdelo se je, da se spogleduje z vsakim mladim moškim, ki se je znašel v njeni bližini, vključno z nekim 17-letnikom," je ameriškim tabloidom povedal očividec.