Demi Lovato o svoji odvisnosti in temačnem obdobju spregovorila že v preteklosti

Svet je pretresla vest, da je mlada glasbenica Demi Lovato pristala v bolnišnici zaradi prevelikega odmerka drog. O svoji odvisnosti je spregovorila že pred časom in povedala TO!

Demi Lovato o svoji odvisnosti in temačnem obdobju spregovorila že v preteklosti (foto: Profimedia) Profimedia
25. 7. 2018

Demi je pre kratkim izdala pesem Sober (Trezna), v kateri iskreno govori o svojem boju z odvisnostjo. "Mama žal mi je, da nisem več trezna, Oče, prosim odpusti mi za vso pijačo, razlito po tleh," zapoje v refrenu.

Poslušaj celo pesem TUKAJ:

Na Eonline.com so poročali, da se je pevka po šestih letih ponovno prepustila odvisnosti. "Odločila se je, da bo svoj spodrsljaj javno priznala, saj je želela pozitivno vplivati na svoje oboževalce, ki se spopadajo s podobnimi težavami," je za Eonline.com o pesmi Sober povedal zaupni vir. 

Iz bolnišnice v Los Anegelsu so sporočili, da je Demi sedaj v stabilnem stanju. Mnogi zvezdniki v teh težkih trenutkih mislijo na Demi in jo podpirajo s pozitivnimi željami.

Joe Jonas je na Twitterju objavil ganljiv zapis:

Svojo podporo je pokazala tudi Ariana Grande:

Nanjo misli tudi Ellen DeGeneres:

S svojimi željami se tudi Cosmo pridružuje tudi vsem ostalim, ki v teh težkih trenuthih neprestano mislijo nanjo. #prayfordemi

Demi je o odvisnosti spregovorila že v preteklosti

Pevka Demi Lovato je zaradi odvisnosti od alkohola in mamil že leta 2010 pristala na zdravljenju. V enem od preteklih intervjujev je povsem odkrito spregovorila o temačnem obdobju svojega življenja in med drugim obudila spomin na trenutke, ko se je znašla celo na robu smrti.

"Na težji način sem se morala naučiti, da zabave niso zame. Nekateri ljudje lahko žurirajo in pri tem ne pokleknejo pod težo nekdanjih razvad, pri meni pa ni tako," je razkrila zvezdnica, ki je v stik z opojnimi substancami prišla že kot najstnica, pozneje pa je situacija ušla izpod nadzora njene družine in prijateljev.

"Pred zdravljenjem sem bila ena od tistih ljudi, ki jim preprosto ni za nič mar. Sodelovanje z mano je bilo prava nočna mora. Če mi je kdo iz ekipe poskušal pomagati, sem ga le opomnila, da sem jaz tista, ki mu plačuje račune,"

je neprijetne spomine obudila Demi, ki je razkrila, da je bila njena odvisnost tako huda, da brez kokaina ni mogla zdržati dlje kot eno uro.

D

Na srečo je zvezdnica, ki se je morala bojevati tudi z bipolarno motnjo in motnjami hranjenja, ki so bile posledica odvisnosti od mamil, naposled vendarle prisluhnila nasvetom ljudi, ki jo imajo radi, in pristala na zdravljenje v kliniki.

Tako je bilo njeno življenje pred ponovnim spopadom z odvisnostjo

V njenem domu ni bilo alkoholnih pijač, je pa zato na seznamu obveznih pijač voda z limono. Klubom in zabavam se je izogibala, ker se še kako dobro zavedala, da je skušnjava prevelika.

Demi

Demi je bila tako striktna, da si ni želela ogledati niti dokumentarnega filma o Amy Winehouse, saj jo je bilo strah, da bi se ji 'pocedile sline' ob zdravilih in mamilih, ki so zaznamovali življenje žal že pokojne angleške glasbenice.

Demi

Večere je v glavnem preživljala doma, na kavču s svojim dolgoletnim (sedaj bivšim) fantom, 36-letnim igralcem in pevcem Wilmerjem Valderramo.

Demi

"Morda moj trenutni način življenja zveni dolgočasno, a prišla sem do točke, ko sem raje doma kot pa v nekem klubu, kjer nikomur ni mar zame," je zaključila Demi, ki se ji je sicer uspelo vrniti v normalno življenje, a priznava, da se še vedno bojuje z vsemi omenjenimi demoni. 

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Nina Pušlar je KONČNO spregovorila o svojem izbrancu

Priporočamo tudi: FOTO dokaz: Anamaria in Luka sta spet PAR!