Demi ljubi hčerinega bivšega

No, pa je Demi Moore poskr­bela, da je spet v središču govoric. Po ločitvi od Ashtona Kutcherja se nekaj časa ni in ni mogla pobrati. Zdaj pa naj bi našla novo srečo, seveda spet z veliko mlajšim moškim. In da bi bila mera polna, je to bivši fant njene hčerke Rumer ...

“Demi ne moti, da je bil njen sedanji fant Harry nekoč fant njene hčerke Rumer” (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2013

Mladi moški in ženske sred­njih let - to je trend, ki je vse pogostejši. Ne samo v tujini, tudi pri nas. In nekatere zveze zelo dobro funkcionirajo. Temu sledi tudi Demi Moore (50 let), če gre seveda verjeti pisanju tujih tabloidov. Lepa igralka naj bi se v zadnjem času veliko družila s seksi Harryjem Mortonom (32 let), ki je nekoč hodil z njeno hčerko Rumer (25 let). Bila naj bi tako zaljubljena, da ga je celo povabila, naj se preseli v njen dom na Beverly Hillsu. In lepotec naj bi tudi že privolil.

Igralka naj bi bila nora na postavnega Harryja, čeprav ga spremlja sloves velikega ženskarja. Torej bi bila lahko Demi na koncu spet razočarana, a si očitno zdaj s tem ne beli glave. Raje uživa in se predaja ljubezni. "Ob njem se počutim tako zelo živo kot že leta ne," naj bi govorila svojim prijateljem. Nekaj časa sta bila s Harryjem samo prijatelja oziroma ljubimca, zdaj pa se je zanj resno zagrela in celo skupaj živita.

Hčerke naj bi se nekako želele približati svoji mami in bi rade z njo preživele več časa. Pred kratkim so jih tako skupaj ujeli na kosilu v Los Angelesu. Rumer (25 let), Scout (21 let) in Tallulah (19 let) sicer do neke mere razumejo mamino željo po bolj mladostnem življenju, po zabavah in celo po mlajšem ljubimcu, no, le Rumer pač ne odobrava, da je izbrala prav njenega bivšega.

Težko je prenesla ločitev od Ashtona

A hčerke bi vseeno rade, da se vsaj malo umiri. Demi s hčerkami zadnje leto ni imela veliko stikov, če je verjeti govoricam, naj v tem času celo ne bi govorile. Tegobe so se začele, ko se je Demi razšla s soprogom Ashtonom Kutcherjem (34 let).

Prva je stike z mamo pretrgala prav Rumer, potem pa počasi za njo še njeni sestri. Bolj so se zbližale z očetom, Bruceem Willisom (58 let), ki je medtem postal četrtič oče in je njegovo življenje postalo bolj umirjeno, kar je njegovim hčerkam očitno bolj všeč.

Demi je težko prenesla ločitev od Ashtona, s katerim sta nekaj časa delovala popoln par. Ker je zapadla v depresijo in je imela motnje hranjenja, se je zatekla tudi po strokovno pomoč. Ko si je opomogla, pa se je kmalu vrnila na sceno in začela pospešeno hoditi ven in se zabavati.

In zabavala se je tudi na svoj 50. rojstni dan, ki ga je praznovala novembra lani, in sicer v Abu Dabiju, kjer se je si je s prijatelji privoščila divjo zabavo. Od tam pa je odpotovala v Indijo na razkošno zabavo Vladimirja Doronina, fanta Naomi Campbell, ki je prav tako praznoval 50. rojstni dan.

Da je bilo divje, pove že to, da je Doronin najel kar 13 zasebnih letal, da je lahko vse goste prepeljal na kraj dogodka. Demi se je zabavala s Sarah Ferguson, Kate Moss, Bobom Geldofom in drugimi.

"Mama, pa ne z njim!"

Ko je Rumer izvedela, da se mama dobiva z njenim bivšim fantom, ni mogla verjeti. Prosila jo je, naj ga pusti, a je Demi seveda ni poslušala. Rumer je s Harryjem hodila leta 2007. Veliki zapeljivec je lastnik restavracije Pink Taco. In je tudi prvi moški, ki ji je strl srce. Zato je še toliko bolj razočarana nad tem, da zdaj ta moški greje posteljo njene mame.

A 50-letnica je, kot kaže, res zagledana samo v mlajše moške, saj prek njih očitno išče tudi svojo mladost in se potrjuje, da je še vedno dobra in seksi ženska. Kar, roko na srce, tudi je. "Demi in Harry sta si zelo podobna, imata iste interese in se zelo rada družita. Ne verjamem pa, da bo ona tista, ki bo prekinila razmerje ..." je dejal njun skupni prijatelj.

Sandra Bratuša za revijo Story