Delovna akcija: Po prenovi doma zdaj Gregorja pričakalo še eno PRESENEČENJE (+ nepričakovan odziv gledalcev!)

Si gledala preteklo oddajo Delovna akcija, v kateri so Gregorju prenovili dom? Gledalci so imeli o tem marsikaj povedati, 22-letnika pa je nato pričakalo še ...

Delovna akcija: Po prenovi doma zdaj Gregorja pričakalo še eno PRESENEČENJE (+ nepričakovan odziv gledalcev!) (foto: PLANET TV/Siol.net) PLANET TV/Siol.net
28. 3. 2023

22-letni kuhar Gregor, ki smo ga spoznali v pretekli oddaji Delovna akcija, žal s svojima bratoma ni poznal brezskrbnega otroštva. Bili so revni in starša sta bila bolna, zaradi česar so jima bili vsi trije mladoletni sinovi odvzeti.

Nato pa se je zgodilo najhujše. Oba starša sta v razmaku enega leta umrla, Gregor pa je ostal sam živeti v praktično razpadajoči hiši brez ogrevanja, polni vlage.

Dokler se tudi njemu ni nasmehnila sreča.

Njegovi dobri sodelavci, ki jih je Gregor označil za svojo drugo družino, so mu prisluhnili in poslali prošnjo Ani.

Če si gledala oddajo, potem veš, da je bilo Gregorjevo navdušenje pristno. Delovna akcija mu je namreč uredila kopalnico, spalnico, dnevno sobo, kuhinjo in hodnik, ob čemer ni mogel zadrževati solz.

Poleg prenove doma pa mu je Anina ekipa pomagala tudi, da bo hitreje prišel do vozniškega izpita, ki ga ni imel in je vsak dan več kilometrov pešačil do službe in nazaj.

TOLIKO stane trendi PLAŠČ, ki ga je Tina Gaber nosila med sajenjem dreves (uou, to pa je znesek!)

Da je Delovna akcija tudi tokrat pomagala pravemu, dokazujejo tudi številni gledalci, ki so se po oddaji oglasili na družabnih omrežjih.

"Kako pogumen fant. Človek bi ga samo objel. Upam, da ti bo sedaj posijal sonček in boš začel lepše življenje," se je glasil eden izmed številnih komentarjev.

A tukaj zgodbe še ni bilo konec.

Nekaj dni po prenovi stanovanja je Gregor doživel še eno lepo presenečenje, pri katerem so ponovno prste vmes imeli njegovi sodelavci.

"Nekaj dni po končanem snemanju Delovne akcije, so mi sodelavci pripravili še eno presenečenje. Njihova vztrajnost je pripomogla tudi pri ureditvi dovoza do hiše," je zapisal na svojem Facebooku.

Gregor, mi ti tako zelo privoščimo! 🥰

Preberi več na Metropolitan.si

Fotografija: Posnetek zaslona/Voyo

OMG! TA nekdanja tekmovalka Kmetije je NOVA izbranka Aleša (nikoli ne uganeš)