Dekle Luke Dončića je ostriglo svoje dolge lase! Preveri, kako je videti zdaj!

Vse, kar lahko rečemo je, da izgleda ču-do-vi-to!

Dekle Luke Dončića je ostriglo svoje dolge lase! Preveri, kako je videti zdaj! (foto: Instagram Anamaria Goltes) Instagram Anamaria Goltes
6. 2. 2018

Simpatična dolgolaska, ki smo jo še posebej vzljubili med evropskim prvenstvom v košarki, ko je na tekmah zvesto navijala za svojega srčnega izbranca, je v teh dneh presenetila z novo lepotno spremembo. 

Na Instagram profilu je namreč objavila fotografijo nove, precej krajše, pričeske. Kako se ti zdi?

 

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Nova pričeska slovenske manekenke v nastajanju je sicer všeč tudi njenemu slavnemu izbrancu, saj je fotografijo na Instagramu komentiral s srčkom. Kako ljubko!

'Vsak dan se slišiva po telefonu'

Prav zaradi razdalje med njima, so verjetno takšne drobne pozornosti za njuju še toliko bolj pomembne, saj je v nedavnem intervjuju v reviji Lady Anamaria priznala, da se zaradi Lukovih obveznosti v Španiji, in njenih študijskih obveznosti v Ljubljani, ne vidita prav pogosto. "Se pa vsak dan slišiva po telefonu," je novinarki povedala Anamaria, ki je sicer študentka na ekonomski fakulteti v Ljubljani.

 

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Sicer pa svetlolaski usklajevanje študijskih in modnih obveznosti ne predstavlja nobenega problema, kar je medijem večkrat povedala tudi ob njenem nedavnem sodelovanju s slovensko blagovno znamko Lisca.

"Študij ekonomije se lahko povezuje z modno industrijo, predvsem v tem, kako marketinško najlepše in najbolje približati neki izdelek in znamko kupcu. Zadovoljen kupec je tudi zvest kupec," je tedaj še povedala novinarki. 

Fotografije: Instagram Anamaria Goltes

Preberi še: Konec ugibanj: Kylie Jenner je postala mamica!

Priporočamo tudi: Zagotovite si svetlo prihodnost z interdisciplinarnim študijem prava in managementa infrastrukture in nepremičnin na Evropski pravni fakulteti!