David Beckham: Ni spal z bosansko prostitutko

Angleški nogometni bog se je odločil, da bo tožil ameriško revijo In Touch, ker je objavila zgodbo elitne prostitutke Irme Nici, ki trdi, da je pred tremi leti spala s slavnim športnikom.

29. 9. 2010

Irma Nici, temnolaska z bujnimi oblinami, ki živi na relaciji New York – London in se hvali s tem, da ima na seznamu stalnih strank pravi niz slavnih ljudi, je razkrila še več podrobnosti in povedala, da se je z Davidom Beckhamom avgusta 2007 intimno srečala kar petkrat.

Enkrat naj bi si žogobrc privoščil celo seks v troje z njo in s še eno prostitutko, za ta užitek pa odštel kar sedem tisoč evrov.

Zarota?

Šestindvajsetletna Irma, prostitutka bosanskega porekla, ki je odraščala v Angliji, trdi, da je Beckhama spoznala prek skupnega prijatelja.

Radovednim novinarjem revije In Touch je povedala, da jo je 35-letni zvezdnik že kmalu po prvem srečanju poklical in ji predlagal, da se dobita v sobi hotela Le Parker Meridien v New Yorku. Vir, ki je nogometašu blizu, pa vztrajno trdi, da je v njeni zgodbi ogromno neresnic. Kot primer je za britanski Daily Mail navedel njeno izjavo, da je imel David, ko ji je odprl vrata hotelske sobe, še vedno mokre lase, ker se je pred tem oprhal.

Same nesresnice

"David je bil takrat povsem obrit, tako da je to povsem zlagano. Informacije, ki jih je dala mlada dama, nimajo zveze z resnico. Res je samo to, da je bil David v tistem času v New Yorku. A ni bival v hotelu Le Parker Meridien, kot pravi Nici, ampak je bil s svojim moštvom v hotelu Waldorf Astoria. Namen članka je bil izključno diskreditirati Beckhama in povzročiti škodo njegovi družini. Toda David in Victoria sta povsem mirna, svoje zadoščenje pa bosta poiskala na sodišču,’" je poudaril očitno zelo dobro obveščeni vir. Ta je britanskim medijem še povedal, da utegne biti izmišljanje spolnih škandalov del umazane kampanje, s katero želijo Veliki Britaniji zmanjšati možnosti, da bi leta 2018 gostila svetovno nogometno prvenstvo.

Tožil bo Nogometna ikona, ki je že 11 let poročena z Victorio Beckham, pa celo trdi, da sploh nikoli ni spoznal Irme, in je zelo besen zaradi obtožb, ki jih označuje za povsem neresnične in smešne.

Vse izmišljeno

"Celotna zgodba je izmišljena, kot je bilo uredništvu revije In Touch tudi rečeno pred objavo članka. Na žalost pa živimo v svetu, v katerem mediji objavljajo vse laži, potem pa mislijo, da se bodo kar tako izvlekli. Ubrali bomo sodno pot," je sporočil Beckhamov predstavnik.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri