David Beckham je spet obtožen varanja

Pred kratkim se je na Twitterju pokazala vest, da ima David Beckham afero z operno pevko Katherine Jenkins. Samo dan po tem, ko se je to pojavilo na spletu, naj bi Victoria Beckham padla v depresijo. Sama naj tem govoricam sicer ne bi verjela, boji pa se, da bi vse to prišlo na uho njunim otrokom.

6. 9. 2012

To seveda ni prvič, da se eden najbolj razvpitih parov spoprijema z zakonsko krizo.

V 13 letih, od kar sta poročena, se je že nekajkrat šušljalo o Davidovi (37) nezvestobi.

Prvič pa so otroci že tako veliki, da lahko sami preberejo podrobnosti afere, bodisi v časopisih bodisi na spletu. To jim dandanes res težko preprečijo. Seveda pa lahko o očetovih dejanjih slišijo tudi od prijateljev v šoli. Skratka, Victorio (38) skrbi predvsem to. Tokrat stojita trdno drug ob drugem, ona pa v njegovo nezvestobo ne verjame. Kljub vsemu jo je pisanje o tem dotolklo, pa tudi Davidu ni vseeno. Victoria je vzrojila, ko je pevka Katherine Jenkins (32) vso zadevo zanikala in razlagala prek Twitterja. Potem ko je pevka prešuštvo zanikala, so ji začeli groziti s smrtjo. Zato se je prestrašila in poklicala policijo, saj so jo sporočila na Twitterju res šokirala.

"Če bo povzročila ločitev Davida in Victorie, jo bomo razrezali," je bila na primer ena od objav na tem socialnem omrežju. Nekdo pa je enostavno napisal, da jo bo ubil. Neki Katherinin prijatelj je pozneje dejal, da pevka sploh ni mogla verjeti, kaj so ljudje pisali. A poskuša pač normalno živeti naprej, saj verjame, da so vse le prazne grožnje. Sama pa seveda zatrjuje, da z nogometašem nima ničesar. Katherine je bila do decembra lani v zvezi z Gethinom Jonesom, zdaj pa je samska.

Že pred dvema letoma je udarila novica, da naj bi David svojo ženo Victorio varal s prostitutko, ki se imenuje Irma Nici. In ko se prah okoli tega še ni polegel, je čez dva meseca pricurljalo v javnost, da naj bi se spentljal tudi z neko prodajalko spodnjega perila iz Los Angelesa. A Irma Nici, ki naj bi bila bosanskega rodu, je takrat dejala, da za svoje storitve zaračuna tudi do 10 tisoč dolarjev na noč. Z njo in Davidom naj bi bila tisto noč še neka ženska. Seks pa naj bi trajal le 15 minut in na lestvici do deset mu je dala oceno 7,5. David seveda vse te trditve zanika, revijo In Touch pa je tudi tožil.

V ZNAK LJUBEZNI KNJIGA

David Beckham je romantik

Kakorkoli že namigujejo na prešuštva, je očitno David zelo zaljubljen v svojo ženo Victorio.

To je dokazal tudi 4. julija, ko sta praznovala 13. obletnico poroke. Poskrbel je, da je njegova žena dobila prav posebno in povsem osebno darilo, ki se ga je zelo razveselila. Praznovala sta skupaj s svojimi otroki. Zanimivo, da je gradivo za 'knjigo' nogometaš zbiral, že odkar sta skupaj, se pravi od daljnega leta 1997. Kot velik romantik je zbiral vsa ljubezenska pisma, vstopnice za kino, vse dokumente, ki se tičejo njunih otrok. Vse to zbira v posebni usnjeni mapi, ki jo je tokrat podaril Victorii v spomin. Ni treba posebej poudarjati, da je bila zelo vesela in ganjena, saj je bilo darilo res nekaj povsem osebnega. In z njim je David izkazal globoko ljubezen in spoštovanje, ki ga goji do Victorie.

Sandra Bratuša za revijo Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri