David Beckham ima najboljši stil

Čeprav je David Beckham kopačke obesil na klin in se je upokojil na vrhuncu kariere, njegova zvezda ni zašla in ne kaže, da bi se kmalu to zgodilo. Še vedno je v središču pozornosti in število oboževalcev ter predvsem oboževalk nenehno narašča.

David Beckham (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2013

Pred kratkim so na primer pri moški reviji GQ v Berlinu Davida Beckhama (38) na tradicionalnem izboru za moškega z najboljšim slogom izbrali prav njega. Vsi so se strinjali, da je leto 2013 najbolj zaznamoval prav David in da si naslov tudi zasluži. Urednik revije je dejal, da noben drug športnik nima tako izdelanega stila in tako velikega vpliva na modne smernice.

"S svojim trendnim in nemalokrat tudi drznim videzom je ustvaril most med modo, manekeni, fotografi in na drugi strani vrhunskimi športniki," pravi urednik revije Jose Redondo Vega in dodaja, da je Beckham v moški šport vnesel veliko glamurja. Res pa je tudi, da je njegov stil izoblikovala tudi soproga Victoria Beckham, nekdanja spajsica in zdaj modna oblikovalka. Skupaj predstavljata res idealen par, kar se tiče promocije stila. Poleg tega sta tudi vzorna starša trem sinovom in hčerkici.

Je pa pred kratkim Davida zadela žalostna novica, in sicer je preminila njegova babica, na katero je bil zelo navezan. Peggy West je umrla pri 85 letih in David naj bi bil povsem obupan. V mladosti je namreč nogometaš veliko časa preživel prav pri dedku in babici, ki je bila zadnji dve leti v domu za ostarele, kjer jo je David obiskoval. Pred desetimi leti je bila celo z njim v Buckinghamski palači, ko je prejel odlikovanje častnika britanskega imperija.

Sicer pa je David zdaj srečen, ko ima malce več časa za družino, sinove Brooklyna (14), Romea (11) in Cruza (8) ter hčerko Harper, v katero je naravnost zaljubljen. Dveletna deklica je ukradla njegovo srce. "S Harper sva vzpostavila prav posebno vez," pravi David in dodaja, da je mogoče do hčerke preveč zaščitniški in da se boji, kakšen šele bo, ko bo deklica starejša. "Mislim, da jo bom imel zaprto kot princesko v stolpu," se šali seksi očka.

Sandra Bratuša za revijo Story