Danielle Lloyd šokirala z razkritjem hudih posledic plastične operacije

Angleška lepotica Danielle Lloyd, ki si kruh med drugim služi kot model, je šokirala z razkritjem, da je pred štirimi leti skoraj umrla. Zaradi hudih posledic plastične operacije, s katero si je dala povečati prsi, je namreč skoraj izkrvavela.

Danielle Lloyd šokirala z razkritjem hudih posledic plastične operacije (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2016

Danielle Lloyd (na fotografiji zgoraj), nekdanja miss Anglije in Velike Britanije, Playboyevo dekle ter zvezdnica pete sezone britanske verzije resničnostnega šova Celebrity Big Brother, je šla v želji, da bi imela čim razkošnejše oprsje, večkrat pod nož.

Odločitev, da se preda rokam lepotnih kirurgov, pa danes močno obžaluje.

Po enem izmed posegov se je namreč soočila z zastrašujočim spoznanjem, da bi lahko umrla zaradi zapletov, ki so nastali po operaciji.

"Ko sem se zbudila, so bile moje prsi dobesedno v velikosti glave in kar niso nehale rasti. Na levi dojki sem imela luknjo in nisem vedela, zakaj je tam, vedela pa sem, da gre za neko infekcijo.

Morali so mi, seveda spet pod anestezijo, odstraniti vsadke, in takrat so našli krvni strdek. Začela sem nenadzorovano krvaveti, izgubila sem kar tretjino krvi in po hitrem postopku sem morala prejeti transfuzijo.

Poleg tega so mi morali zaradi infekcije odstraniti kar precej tkiva dojke. Kar nisem mogla verjeti, kaj sem naredila svojemu telesu, edino pomembno zame pa je bilo, da sem preživela," je boleče spomine na temačno obdobje obudila lepotica, ki se je pred dobrimi 32 leti rodila v Liverpoolu.

Danielle

Za vse ženske ima pomembno sporočilo!

Danielle, ki je omenjene grozote prestajala pred štirimi leti, je danes žal, da z operacijami ni še malo počakala. Zdaj namreč meni, da bi bilo bolje, če bi se operacijam podvrgla šele po porodih.

Otoška zvezdnica, ki se je leta 2002 do oltarja sprehodila s tri leta mlajšim angleškim nogometašem Jamiejem O'Haro, ima namreč tri sinove, petletnega Archieja, štiriletnega Harryja Jamesa in dveletnega Georgea.

lloyd

Danielle, ki se je leta 2014 ločila, je kot gostja priljubljene britanske televizijske oddaje This Morning vsem ženskam sporočila:

"Da bi bile lepe, ne potrebujete plastičnih operacij. To je moje sporočilo. Ne rečem, da ne bi nikoli smele obiskati lepotnega kirurga, a če ga obiščete, prav vse, kar nameravate storiti, raziščite do najmanjših podrobnosti.

Razmislite o tem, kar počnete, in si vzemite dovolj časa za to, saj gre za vaše zdravje in za vaše življenje. Imam tri majhne sinove in ne bi se mogla spet izpostaviti temu silovitemu pritisku."

Preberi še: Naomi Campbell kriva za razpad zakona igralca Idrisa Elbe? ali pa poglej, kakšno žgečkljivo fotografijo je objavila Zala Đurić Ribič!

Priporočamo tudi: Iskren zapis modne urednice revije Elle: Česa me je naučilo življenje ...