Priljubljeni pevec Damiano David potrdil razmerje s slavno ameriško igralko in pevko (FOTO) 😍

1. 12. 2023

Okej, okej ... zagotovo jo poznaš! 😍

Čeprav je skupina Måneskin na evrovizijskem odru zmagala leta 2021, še vedno veljajo za eno najbolj vročih evropskih skupin.

Nič manj pa ni priljubljen pevec vroče skupine Damiano David, ki pravzaprav šteje le 24 let. Bi mu pripisala toliko? Damiano se je po več letih letos poleti razšel z izbranko Giorgio Soleri, v javnost pa je celo prišel videoposnetek, na katerem se pevec poljublja z drugo žensko. Kasneje so sicer v javnost prišle informacije, da naj bi se z nekdanjo izbranko razšel že pred tem.

V tujini se težko skriješ pred mediji in to ni uspelo niti Damianu in njegovi novi partnerici. Pevca in igralko so ujeli med poljubljanjem in izmenjevanju nežnih dotikov, fotografije ter videoposnetki pa seveda ne lažejo.

Gre za nekdanjo otroško zvezdnico Dove Olivio Cameron, ki je že od otroštva del Hollywooda. Leta 2015 se je namreč pojavila v Disneyjevem filmu Descendants, nato še v seriji Liv and Maddie, dodala je še nekaj igralskih vlog, danes pa se je posvetila glasbi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOVE (@dovecameron)

Damiana in Dove so ujeli med sprehajanjem na plaži v Sydneyju, na kateri sta si kasneje izmenjala še številne poljube. Dove pa je sicer v Braziliji že nastopila s skupino Maneskin, večkrat pa so jo ujeli na njihovih koncertih, saj jih več kot očitno spremlja.

Poglej, kje so ju ujeli:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit)

Mlada italijanska skupina je po evrovizijski zmagi že dve leti na sceni. Mnoge je zaskrbel močno shujšan videz Damiana, ki pa ga pripisujejo utrujenosti. Poleg tega si je Damiano ostrigel svoje dolge lase, njegova kratka frizurica, ki si jo včasih pobarva na blond, včasih pa na modro barvo, marsikomu ni tako všeč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@damianodavid)

Morda te zanima še: Imaš bolj okrogel obraz in bi imela kratke lase? Preveri, katera kratka pričeska je ta hip najbolj priljubljena

Preberi tudi: Zdaj je končno jasno! Je Suzana vedela, da Žana doma čaka simpatija? 😳

Fotografije: Voyo, Profimedia

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru z Domnom Valičem v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan